Mai sunt în care ai TRANSPORT GRATUIT la orice comandă!

Detalii
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Misery 978-606-430-979-2
Misery

Misery

de Stephen King

Titlu apărut în colecția Serie de autor Stephen King, Armada. Nemira la Nemira

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 22.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Scriitorul de succes Paul Sheldon crede că a scăpat, în sfârșit, de Misery Chastain – protagonista foarte populară a ciclului său de romane de dragoste. Într-o mișcare de carieră controversată, Paul tocmai a ucis-o pe Misery, ca să-și lărgească orizontul creativ. Dar o asemenea schimbare nu poate rămâne fără consecințe.

După un accident de mașină aproape fatal, scriitorul rămâne imobilizat și se află la mila salvatoarei lui, care promite să-l readucă la viață – cea mai înfocată fană a sa, Annie Wilkes. Însă Annie e furioasă pentru ce i-a făcut Paul lui Misery și îi cere să reabiliteze personajul într-un nou roman, scris sub îndrumarea ei.

Scriitorul devine prizonierul propriei ficțiuni, iar torționarul este cititorul său cel mai entuziast. Curând, tensiunea atinge cote insuportabile și devine limpede că sfârșitul cărții va fi și sfârșitul unuia dintre cei doi.

„I-a auzit glasul, trezindu-l din ceață. A deschis ochii și a văzut-o îndreptând o armă spre el. Ochii îi sclipeau de furie. Saliva îi lucea pe dinți.

– Dacă-ți dorești cu atâta disperare libertatea, Paul, a spus Annie, m-aș bucura să ți-o dăruiesc. Și a apăsat pe ambele trăgace.

El a tresărit, așteptându-se ca pușca să se declanșeze. Dar Annie nu era acolo, desigur; mintea lui deja recunoscuse visul. Nu era un vis – era un avertisment. Se putea întoarce oricând. Oricând. Nuanța luminii ce răzbătea prin ușa pe jumătate deschisă a băii se schimbase, devenise mai strălucitoare. Părea lumina amiezii. Își dorea să audă ceasul bătând ca să-și dea seama cât de aproape era de realitate, dar acesta tăcea cu încăpățânare.“

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stephen King

Traducător: Oana Duşmănescu

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 978-606-430-979-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 356

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Nemira

Titlu original: Misery

Pagini: 356

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 

Loc în topurile Cartepedia

 
 

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver

,,“Mutilation is the Most Sincere Form of Flattery” spune Marilyn Manson, probabil inspirat de Misery a lui Stephen King. În momentul în care, în urma unui accident,......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Un Stephen King clasic, plin de întorsături de situație și de suspans pur.“

The Boston Globe

„Stephen King în mare vervă, pe terenul său favorit… un roman cu adevărat înfricoșător.“

USA Today
Stephen King
Stephen King
autor

Stephen Edwin King este un scriitor a cărui celebritate a depăşit cu mult...

vezi autor