TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jocul lui Gerald NE-STK-JOCULG-17-N-001
Jocul lui Gerald
Vezi
galerie

Jocul lui Gerald

de Stephen King

Titlu apărut în colecția Suspans la Nemira

Id: #250399

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un thriller erotic fascinant
 

Descriere produs

Într-o casă de vară izolată de lume, în timpul unui joc erotic pervers, Jessie, încătușată de pat, îl lovește pe soțul său, Gerald, provocându-i involuntar moartea.

 

În următoarele douăzeci și opt de ore, este condamnată să îndure întunericul, teroarea și nebunia, căci gândurile îi vorbesc cu voci incestuoase, cu voci de mult uitate, de mult îngropate, iar strigătului ei îi răspunde o creatură oribilă, un chip alb furișat în umbră. Pentru ea, moartea ar fi o binecuvântare.

 

– Ce-ar fi să renunțam, Gerald?


Bărbatul ezită o clipă, încruntându-se ușor; apoi traversă camera către măsuța de toaletă aflată în stânga ușii de la baie. Chipul i se lumină. Privi din locul captivității sale. Cu brațele ridicate deasupra capului, semăna cu Fay Wray, victima înlănțuită, așteptându-l pe hidosul King Kong. Încheieturile îi fuseseră prinse cu două seturi de cătușe de capetele din mahon ale patului. Lanțurile îi dădeau posibilitatea de a se mișca numai cincisprezece centimetri. Doar atât.


Gerald puse cheile pe măsuță – două clinchete abia perceptibile; însă auzul ei părea extrem de sensibil – și apoi se întoarse spre ea. Deasupra capului său, pe tavanul alb și înalt al dormitorului, dansau și se unduiau raze de soare reflectate de apa lacului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stephen King

Traducător: Ruxandra Toma

Data apariției: martie 2017

Titlu original: Gerald’s Game

ISBN: 978-606-43-0101-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: moarte, sexualitate, Halloween

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Ești în căutarea unor cărți de Stephen King și nu știi de unde să începi? Ce zici de cărțile acelea care îți vor da fiori, care te vor face să mergi cu teamă la somn și care mai mult ca sigur îți vor......“

citește mai mult
Vlad Zver Vlad Zver

,,Dragă cititorule, îți propun un joc: ia cartea asta înainte să te culci. Așează-te comod, trage-ți pătura astfel încât să stai cât mai comfortabil și să ademenești somnul cât mai repede și ușor. Acum......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Terifiant... Un joc în care coșmarul este doar începutul.

USA Today
Stephen King
Stephen King
Autor

Stephen Edwin King este un scriitor a cărui celebritate a depăşit cu mult graniţ...

vezi autor