TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trei zile la Ierusalim TR-STA-TREZLI-19-N-001
Trei zile la Ierusalim
Vezi
galerie

Trei zile la Ierusalim

de Stéphane Arfi

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #261855

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O lectură de suflet pentru cei care au îndrăgit Alchimistul și Micul prinț.

 

În plină criză a adolescenţei, tânărul Iosua fuge de acasă. Nu-l mai suportă pe tatăl lui. Și nu știe ce să facă odată ce i-a fost împărtășit un secret împovărător — el este fiul lui Dumnezeu.

Biblia spune că, la doisprezece ani, Iisus a fugit trei zile la Ierusalim. O fugă despre care, în mod misterios, nu știm nimic, dar care a avut cu siguranţă o importanţă crucială. Pentru că aceste câteva zile au schimbat pentru totdeauna viaţa băiatului.

Două mii de ani mai târziu, sprijinindu-se pe textele rabinului Hillel cel Bătrân, un mare maestro spiritual evreu, Stéphane Arfi povestește această fugă la Ierusalim, care l-a făcut pe Iosua să descopere că adevăratul secret al fericirii nu este iubirea, ci bunătatea — hesed. O valoare pe care Iisus n-a încetat s-o propovăduiască întreaga viaţă, dar care nu a fost păstrată ca nucleu al învăţăturilor sale.

Aceasta este povestea unui episod puţin cunoscut din viaţa lui Iisus și a unui cuvânt care deslușește cea mai mare enigmă a omenirii: cum să fim cu adevărat fericiţi?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stéphane Arfi

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-40-0643-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: Dumnezeu, fericire

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,În Evanghelia după Luca este relatat un episod destul de controversat din copilăria lui Iisus Hristos: după ce a împlinit 12 ani, vârsta maturității la evrei, el a mers împreună cu Fecioara Maria și c......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Trei zile la Ierusalim povestește călătoria iniţiatică a unui adolescent revoltat și îndurerat care, după ce-și înfrânge slăbiciunile, se transformă într-un tânăr pregătit să-și ducă la îndeplinire destinul luminos.”

Le Mondedes Religions

“O poveste minunată, plină de înţelepciune, spusă din perspectiva unui tânăr diferit de toţi ceilalţi. În fond, Iisus este «fiul Cerului». Și totuși, Iisus se revoltă, pentru că Cerul împovărează oamenii cu nesfârșite suferinţe.”

Ouest – France

“Stéphane Arfi are o proză viguroasă și, în același timp, impregnată de poezie.”

www.lacauselitteraire.fr

“O lectură încântătoare! O poveste filosofică luminoasă, care te invită să meditezi și, poate, să-ţi schimbi viaţa.”

www.universalicec.com