TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Te voi răpi la noapte! CR-STU-TEVRLN-11-N-001
Te voi răpi la noapte!
Vezi
galerie

Te voi răpi la noapte!

de Stelian Țurlea

Titlu apărut în colecția Proză la Cartea Românească

Id: #229272

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ileanaeroina din bestsellerul Arunc-o pe sora-mea din tren!, este rugată de un tînăr om de afaceri -i caute sora dispărută în Spania. Misiunea se dovedește a fi dificilă și periculoasă. Ileana nimerește în miezul unei rețele hispano-române de traficanți de carne vie și droguri ai cărei membri, care nu se dau în lături nici de la asasinat pentru a-și menține afacerea, încearcă  o sperie. Răsturnările de situațieacțiunile-surpriză tipice unui român polițist sfirsesc cu dezmembrarea rețelei, dar, așa cum se întîmplă și în realitatea cu care ne bombardează zilnic mass-media, capii nu sînt prinșiba chiar se subînțelege  își vor continuă nestingheriți activitatea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stelian Țurlea

Data apariției: 2011

ISBN: 978-973-23-2933-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Cartea Românească

 

Opinii editoriale

"In cazul lui Stelian Turlea, dexteritatea narativa – sau profesionalismul, un cuvint la fel de discreditat, in chip bizar, in lumea literara dimboviteana – face ca autorul sa pianoteze la fel de atragator in partitura pur aventuroasa a pubertatii (romanele cu Daniel), ca si in cheia sentimentala a maturitatii inca ingenue, in situatii dramatice precum cele din decembrie ’89, ca si in psihoza introvertirii traumatizate, in contextul anchetei detectivistice ori in tipare de basm potrivite cu organismul interlop al mediului valah de tranzitie.” 

Dan C. Mihăilescu

"Fara sa fie un rasfatat al istoriilor literare si al topurilor privind cota prozatorilor romani contemporani, Stelian Turlea este un meserias onest care stie sa-si faca treaba bine. Scriitura sa, lipsita de zorzoane stilistice, este una corecta, perfect functionala, de autor sigur pe mijloacele sale de exprimare. Greu de fixat si datorita mobilitatii sale tematice (in fond, o calitate a scriitorilor cu vocatie), Stelian Turlea este un autor imprevizibil, ale carui carti ofera mereu neasteptate motive de satisfactie.”

Tudorel Urian
Stelian Țurlea
Stelian Țurlea
Autor

Stelian Țurlea (n. 1946) a urmat studii de filologie și filosofie la București,...

vezi autor