TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ray’hkell și Ashira
Ray’hkell și Ashira
Vezi
galerie

Ray’hkell și Ashira

de Ștefan Laurențiu Simion

Id: #382768

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Asemenea frunzelor în mijloc de toamnă s-au scurs ultimii zece ani; ani întunecați asemenea nopților fără lună. În patru din acești zece ani, am lăsat întunericul și singurătatea să mă domine, pierzând atât de mulți oameni din viața mea, din diferite motive. În toată această singurătate, am început să mă cunosc pe mine, cel interior, și am descoperit un întreg univers ce aștepta să fie scris. Într-o noapte în care întunericul efectiv mușca din mine, iar luna-și ascundea raza sa argintie sub o plapumă de nori, am decis să dau viața acestui univers, pentru a scăpa de singurătate.

Vei descoperi în această carte o imensă aventură de tip SF & Fantasy, unde Gardienii Celești luptă cu Distrugătorii lui Menua’teh, iar entități primordiale încearcă să răpească diferite ființe pentru a-și crea propriul univers. Vei descoperi timpul și moartea lucrând împreună pentru menținerea fragilului echilibru în Univers, evenimente întâmplate cu mult înainte de existența terranilor, relatate de Ashira, cât și multe alte evenimente menite să facă un cititor să treacă prin cât mai multe stări.

Această carte este în parte roman SF, Fantasy, romantic, dramatic și tragic. Aș vrea să-ți spun mai multe, dar îmi doresc din toată ființa să descoperi cu propriii ochi toate misterele sale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ștefan Laurențiu Simion

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786060715757

Copertă: Paperback

Număr pagini: 460

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras