TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
X feluri de a muri. Seria Fabian Risk (Vol. 5) LI-STA-X0FDAM-20-N-001
X feluri de a muri. Seria Fabian Risk (Vol. 5)
Vezi
galerie

X feluri de a muri. Seria Fabian Risk (Vol. 5)

de Stefan Ahnhem

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #317337

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La căderea nopţii, o barcă pneumatică iese din portul Råå. La bord se află un individ care poartă o sabie ascunsă la spate, sub haine. Misiunea lui a fost hotărâtă de zaruri: cineva trebuie să moară. Cine anume, nu ştie încă.

 

Timp de patru săptămâni, poliţia din Helsingborg s-a ocupat de investigarea complexă a unor crime aparent fără legătură, pe care poliţiştii le cred, în sfârşit, rezolvate. Dar când este descoperită o nouă victimă, ei sunt nevoiţi să accepte că tot ceea ce cred că ştiu este greşit.

 

X feluri de a muri, cel de-al cincilea roman din seria Fabian Risk, începe din momentul în care acţiunea s-a oprit în Motivul X. Stefan Ahnhem continuă să dezvolte în forţă construcţia sa epică de investigaţie şi universul în plină expansiune din jurul lui Fabian Risk şi al colegilor lui, iar cititorul este invitat să se alăture cursei finale împotriva omului cu zarurile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stefan Ahnhem

Traducător: Dana-Ligia Ilin

Data apariției: septembrie 2020

Titlu original: X sätt att dö

ISBN: 978-606-336-358-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 544

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: adevăr, anchetă, moarte

 

Opinii editoriale

„X feluri de a muri este romanul poliţist cel mai plin de acţiune pe care l-am citit în ultimii ani. E atât de captivant şi de terifiant, încât uneori a trebuit să mă întrerup din citit… X feluri de a muri este un thriller desăvârşit şi perfect conceput, cu o intrigă impecabilă şi un suspans care se construieşte treptat… Intensitatea creşte de la început până la sfârşit, şi eşti atât de absorbit de acţiune încât ajungi să te uiţi constant peste umăr, încercând să te ascunzi de omul cu zarurile.

Litteratursiden, Danemarca

Ahnhem continuă la aceleaşi cote înalte cu care ne-a obişnuit, iar acest thriller în ritm alert este absolut remarcabil.

BTJ, Suedia

Felul în care Ahnhem îşi construieşte acţiunea este intens şi genial… Cu adevărat palpitant. Scriitura lui Stefan Ahnhem îţi taie respiraţia.

Bogfidusen, Danemarca
Stefan Ahnhem
Stefan Ahnhem
Autor

Stefan Ahnhem s-a născut în Helsingborg, Suedia, şi în prezent locuieşte în Stoc...

vezi autor