TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ducele bastard LI-SOB-DUCELB-19-N-001
Ducele bastard
Vezi
galerie

Ducele bastard

de Sophie Barnes

Titlu apărut în colecția Alma la Litera

Id: #308822

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

SERIA „DIAMANTE NEȘLEFUITE“

Juliette Matthews își dorește să fie mai mult decât un ornament frumos la brațul unui soț cu titlu nobiliar și prin urmare își propune să-i ajute pe cei mai puțin norocoși decât ea. Însă folosirea averii recent dobândite se dovedește a fi mai complicată decât se așteptase, întrucât tinerele din aristocrație nu obișnuiesc să își riște siguranța pentru un scop nobil. Tocmai de aceea apelează la singurul bărbat care o poate ajuta să-și ducă misiunea până la capăt – un doctor apreciat și extrem de chipeș… și mult prea onorabil pentru a da curs atracției dintre ei.

Florian Lowell devine în mod neașteptat moștenitorul ducelui de Redding, un statut foarte diferit față de cel de medic dedicat profesiei. Și chiar dacă moștenirea îl face cel mai râvnit burlac din înalta societate, Juliette este intangibilă pentru el, fiindcă, dacă circumstanțele scandaloase ale nașterii lui ar deveni cunoscute, reputațiile amândurora ar fi iremediabil distruse.

Însă când viața lui Juliette este amenințată, Florian trebuie să riște totul – inclusiv propria inimă, ce nu poate fi îmblânzită decât de o singură femeie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sophie Barnes

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 978-606-333-819-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

 

Opinii editoriale

„O eroină inteligentă și sinceră, un erou mult prea onorabil, o undă potrivită de pericol și o poveste de dragoste care explodează cu pasiune – un roman care vă va încânta.“

USA Today