TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iubirea de odinioară LI-SHW-IUBIDO-19-N-001
Iubirea de odinioară
Vezi
galerie

Iubirea de odinioară

de Sherryl Woods

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #308394

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când ultimele sale două producții teatrale sunt eșecuri îngrozitoare și relația cu mentorul ei capricios se destramă, scriitoarea Bree O’Brien părăsește Chicago și teatrul unde sperase să-și facă un nume și se întoarce acasă. Deschiderea Florăriei de pe Corso promite să-i aducă o nouă provocare și un alt fel de împlinire.

 
Dar nu totul este pașnic și liniștit în Chesapeake Shores, având în vedere că Bree se află pe picior de război nu doar cu înstrăinata ei mamă, ci și cu fostul iubit. Jake Collins are o mulțime de motive să vrea ca Bree să nu mai facă parte din viața lui, dar nici unul nu este la fel de puternic ca unicul motiv pentru care își dorește ca ea să rămână: nu a reușit nici o clipă să o dea uitării.
 
Și poate că Jake ar izbuti să treacă peste rănile trecutului dacă ar ști cu siguranță că Bree nu va pleca din nou din Chesapeake Shores – dar oare așa se va întâmpla? Însă singura modalitate de a afla asta este să își asume riscul de a o iubi necondiționat, încă o dată, pe femeia care odinioară i-a frânt inima.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Sherryl Woods

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 978-606-334-336-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„O lectură surprinzător de plăcută, ce îi va face pe cititori fani convinși ai seriei care a debutat spectaculos cu Golful visurilor.“

Publishers Weekly
Sherryl Woods
Sherryl Woods
Autor

Sherryl Woods este autoarea a peste 100 de romane de dragoste și mystery, foarte...

vezi autor