TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Eucronoza şi alte nuvele MB-SAC-EUCIAN-17-N-001
Eucronoza şi alte nuvele
Vezi
galerie

Eucronoza şi alte nuvele

de Sebastian A. Corn

Id: #248427

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Unul dintre cei mai importanţi autori ai aşa-numitei „generaţii JSF” şi cel dintîi care a trecut pragul publicării, încă din 1996, cu un roman extrem de bine primit atît de fani cît şi de critică (2484, Quirinal Ave, ce i-a adus şi premiul pentru debut la Eurocon), Sebastian A. Corn este, pentru cititorul de fantasy şi science fiction al prezentului, autor de romane. Cu toate acestea, „doctorul” s-a făcut remarcat în paginile Jurnalului SF şi ale altor publicaţii ale vremii prin proza sa scurtă, prin lucrări care, în cîteva pagini (sau cîteva zeci), reuşeau să îl transpună pe cititorul ameţit de avalanşa imaginaţiei sale prodigioase în viitoruri pe cît de stranii, pe atît de ingenios extrapolate.

Eucronoza şi alte nuvele este primul volum al unui proiect editorial menit să aducă în faţa cititorului contemporan proza scurtă a lui Sebastian A. Corn, risipită în mai toate periodicele de gen, de la Jurnalul SF la CPSF Anticipaţia, de la Nautilus la diversele pagini SF din presa cotidiană a ultimului deceniu al veacului XX.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sebastian A. Corn

Data apariției: aprilie 2017

ISBN: 978-606-8693-12-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 420

Limbă: Română

Dimensiuni: 12x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Millenium Books

 

Opinii editoriale

„Neocolită de premii, dar nici cunoscută pe cît ar merita să fie, literatura lui Sebastian A. Corn [...] rămâne un teritoriu de descoperit. Scriitorul îţi va arăta mai multe feţe, îţi va spune mai multe poveşti în mai multe feluri, te va provoca să urci mai sus. Unde e bine să fii pregătit pentru aerul tare. Ştii prea bine că orice descoperire pe care n-o faci e o pierdere. Dacă ai chef de aer tare, deschide aceste cărţi şi vei porni la un drum splendid. Pe deasupra, în treacăt fie spus, vei vedea că discuţia aia prăfuită „literatura – artă sau ştiinţă?” nu era doar o vorbă în vânt.”

Dana Ionescu (Adevărul)
Sebastian A. Corn
Sebastian A. Corn
Autor

Sebastian A. Corn este pseudonimul literar al lui Florin Chirculescu. Născut pe...

vezi autor