TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Un târg potrivit pentru un duce LI-SAM-UTPPUD-19-N-001
Un târg potrivit pentru un duce
Vezi
galerie

Un târg potrivit pentru un duce

de Sarah MacLean

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #308878

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

El este Ducele Ucigaș, acuzat că a omorât-o pe Mara Lowe, cu puțin timp înainte ca aceasta să devină… mama lui vitregă. Incapabil să își aducă aminte ceva legat de noaptea fatidică, Temple a renunțat la înalta societate și de mai bine de doisprezece ani domnește peste lumea rău-famată a Londrei, puternic și bogat, dar fără vreo șansă de a-și recupera statutul pierdut. Până într-o seară, când Mara îi apare în fața ochilor, vie și nevătămată, oferindu-i singurul lucru la care a visat în tot acest timp: iertarea păcatelor.

Mara era hotărâtă să își păstreze anonimatul, însă, când fratele ei acumulează datorii serioase la cazinoul exclusivist al lui Temple, ea nu vede altă salvare decât să-i propună acestuia o învoială: să șteargă datoria fratelui ei, iar ea să se reîntoarcă în înalta societate pentru a demonstra tuturor că Temple nu este un ucigaș.

Târgul pare corect… până când Temple înțelege că Mara Lowe ascunde mai multe decât s-ar părea la prima vedere. Va avea nevoie de o voință de fier pentru a nu cădea în mrejele acestei femei înnebunitoare ‒ care pare dornică să riște totul de dragul onoarei ‒ și pentru a rezista în fața unei iubiri care ar putea să-l coste mai mult decât propria inimă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sarah MacLean

Data apariției: aprilie 2019

Titlu original: No good duke goes unpunished

ISBN: 978-606-333-607-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„Personaje provocatoare și complexe, aflate pe un drum al reconcilierii și iubirii, într-o poveste seducătoare și emoționantă.“

Kirkus Reviews
Sarah MacLean
Sarah MacLean
Autor

Sarah MacLean a publicat primul historical romance în 2010, ar de atunci cărțile...

vezi autor