TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În numele familiei HF-SAD-N000NF-18-N-001
Vezi
galerie

În numele familiei

de Sarah Dunant

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #253630

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În numele familiei explorează apogeul și declinul figurilor faimoase din familia Borgia, a cărei ascensiune la putere a fost evocată de Sarah Dunant în bestsellerul Sânge și splendoare. În primii ani ai secolului al XVI-lea, Niccolò Machiavelli, trimis al Republicii florentine la Roma, este martor și personaj al evenimentelor tumultuoase care zguduie Italia, victimă a ambiției nemăsurate a familiei Borgia. Pioni și maeștri ai intrigilor amoroase, comploturilor politice, manevrelor militare și stratagemelor diplomatice, Cesare, Lucrezia, Rodrigo și adversarii lor sunt protagoniștii unei povești de o frumusețe și o cruzime fără seamăn.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sarah Dunant

Traducător: Irina Bojin

Data apariției: aprilie 2018

Titlu original: In the Name of the Family: A Novel

ISBN: 978-606-779-303-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: iubire, familie

 

Opinii editoriale

„Sarah Dunant ştie să îmbine detaliul plin de semnificaţii şi vasta panoramă istorică.”

Times

„Care este datoria romancierului faţă de personajele trecutului? Să respecte adevărul factual? Să empatizeze cu ele? Să le facă dreptate? Nu cumva trebuie să le readucă la viaţă? Dunant se achită de aceste îndatoriri cu o pasiune care te face să îi citeşti pe nerăsuflate toate cărţile.”

Wall Street Journal

„Amprenta unică a romanelor pe care le-a dedicat Sarah Dunant Renașterii italiene este dată de îmbinarea desăvârșită a acurateții istorice cu un stil narativ irezistibil. În numele familiei gravitează în jurul a două personaje celebre — Lucrezia Borgia și Niccolò Machiavelli —, construind o poveste fascinantă.”

The Observer