TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ucide-l pe Tată (Vol. 1) CS-SAD-UCIDPT-16-N-001
Vezi
galerie

Ucide-l pe Tată (Vol. 1)

de Sandrone Dazieri

Id: #258779

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când în Pratoni de Vivaro, o localitate din apropiere de Roma, o mamă dispare împreună cu fiul ei, inspectorul-șef adjunct al Unității Mobile din capitala Italiei își cheamă în ajutor asistenta cea mai de încredere, pe Colomba Caselli. Împreună cu neobișnuitul Dante Torre, Colomba Caselli pornește fără voie o anchetă care le pune amândurora viața în primejdie. Ce încredere poate avea cu adevărat în ciudatul ei aliat? Ce legătură există între răpirea unui copil în urmă cu peste treizeci de ani, un atentat cu bombă la Paris și dispariția din Pratoni? Vor putea Dante și Colomba să-și depășească cele mai negre temeri? Și cine este Tatăl?

 

Sandrone Dazieri își aruncă cititorii în vârtejul unei acțiuni trepidante, într-un roman în care se recunosc ușor influențele noir-ului și ale maeștrilor benzilor desenate americane. Perfect dozat, ritmul poveștii te face să nu poți lăsa cartea din mână până la nu ajungi la final, unde te așteaptă o lovitură de teatru de maestru.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandrone Dazieri

Traducător: George Arion Jr.

Data apariției: ianuarie 2016

Titlu original: Uccidi il Padre

ISBN: 9786069418567

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

Teme: anchetă, moarte

 

Din blogul Cartepedia

Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Dante a devenit o legendă în analele poliției italiene, fiind supraviețuitorul unui caz de răpire care l-a ținut prizonier o bună parte a copilăriei sale și i-a distrus iremediabil viața. Presupusul r......“

citește mai mult
Sandrone Dazieri
Sandrone Dazieri
Autor

Sandrone Dazieri s-a născut la Cremona în 1964. Cariera lui a avut un traseu neo...

vezi autor