TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jocul de-a dragostea LI-SAB-JOCUDD-18-N-001
Jocul de-a dragostea
Vezi
galerie

Jocul de-a dragostea

de Sandra Brown

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #325888

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Allison Leamon știe că e o idee proastă să accepte planul surorii ei gemene și să îi ia locul, căci, cu toate că fizic sunt identice, în rest nu pot fi mai diferite. Cum ar putea un om de știință realist ca ea să convingă pe cineva că este efervescenta Annie?

 

Prima provocare este întâlnirea la cină cu Davis, logodnicul lui Annie. Surpriza însă o reprezintă prezența lui Spencer Raft, cel mai bun prieten al lui Davis, dar mai ales reacțiile ei față de Spencer, care par să nu aibă nici o logică. Spencer este un bărbat cu multe talente – și să vadă dincolo de suprafață este unul dintre ele. Așa că simte că sub fațada atent construită de Allison se află o femeie pasională și, după ani petrecuți în căutarea emoțiilor adevărate, își dă seama că a găsit exact ceea ce îi trebuie.

 

Dar cum poate un romantic incurabil să convingă o sceptică hotărâtă că dragostea nu este ceva care poate fi studiat într-un laborator? Și ce metodă mai bună ar fi decât un experiment pasional, la bordul unui iaht, unde își pot îndeplini toate fanteziile și dorințele – iar apoi să vadă dacă idila lor a fost doar un interludiu plăcut… sau dragoste adevărată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandra Brown

Traducător: Alina Rogojan

Data apariției: iulie 2018

Titlu original: Thursday's Child

ISBN: 978-606-33-3878-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„Sexy, amuzant și romantic, romanul spune povestea plină de senzualitate a unei femei prea deștepte să se îndrăgostească… și a bărbatului decis să-i dovedească că greșește.“

Kirkus Reviews
Sandra Brown
Sandra Brown
Autor

Sandra Brown (n. 1948 în Waco, Texas) este una dintre cele mai cunoscute autoare...

vezi autor