TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să devii ducesă LI-SAJ-CUMSDD-20-N-001
Cum să devii ducesă
Vezi
galerie

Cum să devii ducesă

de Sabrina Jeffries

Titlu apărut în colecția Alma la Litera

Id: #314596

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Seria DINASTIA DUCILOR

Copilăria nefericită și petrecută departe de familie i-a împietrit inima ducelui de Greycourt și i-a adus reputația nemeritată de libertin imoral și bogat, preocupat doar să-și extindă ducatul. Convins că nu poate iubi și nici nu poate fi iubit, Grey nu este interesat să-și găsească o soție, indiferent cât de încântătoare ar fi femeia care îi iese în cale. Însă când mama lui rămâne iar văduvă, Grey o cunoaște pe încântătoarea și neconvenționala Beatrice Wolfe, cea care se ocupă de funeraliile tatălui său vitreg, și este surprins să descopere câte lucruri au în comun.

Beatrice nu mai crede în sinceritatea și în romantismul bărbaților, iar scandalosul duce de Greycourt nu este cel mai potrivit să-i schimbe această convingere. Totuși, când Grey este de acord să își ajute mama în cel mai recent proiect – pregătirea și instruirea lui Beatrice pentru debutul în societatea londoneză –, ea reușește să vadă dincolo de răceală și de aroganță un bărbat blând, cu inima rănită. Însă când Grey încearcă să afle secretele întunecate ale fratelui ei, Beatrice va fi nevoită să aleagă între loialitatea față de familie și dragostea pe care nu credea că o va mai găsi vreodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sabrina Jeffries

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-334-723-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

 

Opinii editoriale

„Romanul de debut al seriei are puțin din toate: o femeie independentă și directă, un duce chipeș greu de cucerit și o doză de mister… Sabrina Jeffries continuă să ne impresioneze.“

Publishers Weekly
Sabrina Jeffries
Sabrina Jeffries
Autor

Sabrina Jeffries este autoarea a peste 40 de romane, vândute în aproape 10 milio...

vezi autor