TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pustiul de asfalt
Pustiul de asfalt
Vezi
galerie

Pustiul de asfalt

de S.A. Cosby

Id: #374835

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O poveste răscolitoare, dramatică, a unui om împins la limite de sărăcie, de rasă și de trecutul de răufăcător, o combinație între Ocean’s Eleven și Drive

Roman care a primit Los Angeles Times Book Prize în 2020


Beauregard „Gândacul” Montage e un mecanic cinstit, un soț iubitor și un tată harnic. Beauregard știe că n-ar fi avut niciun viitor în ipostaza de odinioară, când de pe dealurile din North Carolina până pe plajele din Florida era cunoscut drept cel mai tare șofer de pe Coasta de Est.

Când noua viață atent construită începe să i se sfărâme sub ochi, Beauregard se vede atras din nou spre lumea de sânge și gloanțe din trecut. Iar când o cunoștință îl cheamă să jefuiască un magazin de bijuterii, nu poate decât să se așeze din nou în scaunul șoferului. „Gândacul” se simte cel mai bine acolo unde mirosul de benzină se contopește cu izul de frică.

Bântuit de fantoma celui care a fost cândva și de spectrul tatălui dispărut când avea mai multă nevoie de el, Beauregard trebuie să găsească o cale să navigheze prin pustiul de asfalt.

extinde
 

Detalii produs

Autor: S.A. Cosby

Traducător: Dan Doboș

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786068959740

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

 

Opinii editoriale

Unul dintre cele mai bune thrillere din 2020.

The Guardian

Senzațional de bună - nouă, prospătă, reală, autentică, cu răsturnăride situație și personaje ale căror dileme vă vor frânge inimile. Mai mult decât recomandată. 

Lee Child, autorul bestsellerului 61 de ore