TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Antidotul. O poveste de Hollywood

Raffy Shart
Autorul, scenarist, realizator și actor este cunoscut mai ales pentru filmele Quasimodo d’El Paris, Ma femme s’appelle... Maurice,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-939-79-0-9
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Antidotul. O poveste de Hollywood

MAI MULTE DESPRE CARTE

Autorul, scenarist, realizator și actor este cunoscut mai ales pentru filmele Quasimodo d’El Paris, Ma femme s’appelle... Maurice, L’incontrôlable.

În această comedie neagră plină de suspans, un omagiu adus Agathei Christie, Raffy Shart conturează un portret extrem de acid al mediului cinematografic.

Viața bate filmul? Sau filmul bate viața? Trei cupluri sunt în drum spre o insulă unde-i așteaptă Gloria, o vedetă internațională care, după o perioadă lungă de stat în umbră, tocmai a reînnodat legatura cu succesul. Un producator de la Hollywood și soția lui, un agent londonez și soția, critic de cinema, un regizor parizian și asistentul său, toți s-au reunit într-un nou proiect, și toți se bucură să reia legatura cu Gloria. Au nevoie de ea ca să-și relanseze carierele, aflate în declin. Dar nimic nu se petrece așa cum fusese prevăzut. De-abia ajunși la vila actriței, unul dintre ei moare. Iar Gloria le mărturisește crudul adevăr: i-a otrăvit pe toți. Dacă vor antidotul, au o oră la dispoziție ca s-o convingă că merită să trăiască.

Cartea a avut un așa de mare succes critic, încât autorul negociază ecranizarea și a realizat deja o dramatizare cu același nume care se joacă și pe scenele de teatru de la noi din țară.

Autor: Raffy Shart
Traducător: Aurelia Ulici
Data apariției: octombrie 2015
Editura: House of Guides
Titlu original: L'antidote
Pagini: 128
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură contemporană, roman, suspans, mister, otravă, crimă, Agatha Christie

Opinia cititorilor