TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Numere RA-RAW-NUMERE-12-N-001
Numere
Vezi
galerie

Numere

de Rachel Ward

Id: #209443

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Atunci când vezi numerele tuturor, viaţa nu este uşoară. Jem nu a ştiut întotdeauna ce înseamnă acele numere, însă acum patru ani, moartea mamei sale în urma unei supradoze de heroină a făcut ca totul să fie mai clar. Numărul pe care Jem îl vede atunci când priveşte pe cineva în ochi nu este nimic altceva decât data morţii acelei persoane. Nu e de mirare că Jem a dus o viaţă de izolare până să îl cunoască pe Spider, un băiat cu totul haotic, dar care e dispus să lupte pentru ea. 

În timpul unei excursii la Londra, Jem vede moartea în ochii unor turişti, chiar în acea zi. Groaza care o cuprinde odată cu această realizare o face să fugă cât mai departe de acel loc, însă decizia pripită îi propulsează atât pe ea, cât şi pe Spider în capul listei de suspecţi ai atacului terorist ce a urmat imediat. Un thriller de debut captivant, îndrăzneţ, cu un final complet imprevizibil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rachel Ward

Traducător: Lingua Connexion

Data apariției: noiembrie 2012

Titlu original: Numbers

ISBN: 9786066091534

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO

Teme: aventură, moarte, terorism

 

Opinii editoriale

"Cartea este o privire aruncată în viața copiilor pe care nu-i vedem. Pe care alegem să nu îi vedem. A copiilor care cresc mai mult pe stradă decât în case normale. Care se plimbă din orfelinat în orfelinat și de la un asistent maternal la altul."

O altă față a vieții și a morții - Roxana Turcitu - bookblog.ro