TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lista norocoasă
Lista norocoasă
Vezi
galerie

Lista norocoasă

de Rachael Lippincott

Titlu apărut în colecția New Moon la Litera

Id: #375265

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Două fete, o listă și douăsprezece șanse de a găsi dragostea…

Emily Clark și mama ei au fost întotdeauna norocoase. Dar norocul lor se sfârșește când o boală necruțătoare o lasă pe Emily fără persoana pe care o iubește cel mai mult, sfâșiindu-i inima. Acum, la trei ani de la moartea mamei, în vara de dinaintea ultimului an de liceu, lucrurile stau mai rău ca niciodată – Emily s-a despărțit de iubitul ei, iar tatăl ei vrea să vândă casa în care a crescut și să doneze tot ce i-a aparținut mamei ei, rupând orice legătură cu trecutul. Și singura persoană cu care Emily poate să vorbească despre asta este Blake, fiica celui mai bun prieten al tatălui ei, dar pe care de-abia o cunoaște.

Totul se schimbă când Emily găsește printre lucrurile mamei sale o listă cu dorințe de îndeplinit înaintea ultimului an de liceu, iar Blake îi sugerează să o considere o provocare. Astfel, pornesc amândouă în aventura vieții lor pentru a bifa toate acele cerințe și pentru a o ajuta pe Emily să își înfrunte temerile. Însă, pe măsură ce se apropie de îndeplinirea ultimei cerințe de pe listă, prietenia lui Emily cu Blake se transformă în ceva la care nu se așteptau.

Dintr-odată Emily trebuie să se confrunte cu o nouă provocare: să accepte ceea ce a ținut ascuns adânc în sufletul ei și nu a reușit niciodată să-i împărtășească persoanei care a cunoscut-o cel mai bine – propria mamă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rachael Lippincott

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9786063375613

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

Rachael Lippincott
Rachael Lippincott
Autor

RACHAEL LIPPINCOTT s-a născut în Philadelphia și și-a petrecut copilăria în Buck...

vezi autor