TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Poarta Obeliscului. Pământul sfărâmat (Vol.2) PA-NKJ-POSPSV-18-N-001
Vezi
galerie

Poarta Obeliscului. Pământul sfărâmat (Vol.2)

de N.K. Jemisin

Titlu apărut în colecția Paladin | Fantasy la Paladin

Id: #257180

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Ăsta-i mersul lumii: nu cei puternici îi mănâncă pe cei slabi, ci cei slabi îi înșală, îi otrăvesc și le șoptesc la ureche celor puternici până când aceștia devin slabi la rândul lor.”


Continua decădere a civilizației face mai sumbru sfârșitul anotimpului. Soarta planetei poate fi însă schimbată, numai că speranța este adânc îngropată sub cenușă. Vechile adevăruri ale popoarelor dispărute ies din nou la suprafață, iar războiul purtat de-a lungul veacurilor se poate apropia de final. Alabastru - nebunul, distrugătorul lumii, salvatorul - s-a întors cu o misiune: să-și instruiască succesoarea, pe Essun, pecetluind astfel, pentru totdeauna, soarta Neclintirii.


„Dar deodată înțelegi ceva: magia derivă din viață, din ceea ce trăiește sau a trăit, ba chiar și din ceea ce a trăit acum atâtea ere încât s-a transformat în altceva.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: N.K. Jemisin

Traducător: Laura Ciobanu

Data apariției: octombrie 2018

Titlu original: The Obelisk Gate (The Broken Earth #2)

ISBN: 9786068673967

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x22 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paladin

Teme: curaj, încredere, război, supraviețuire

 

Din blogul Cartepedia

Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Iată că fanii lui Jemisin se pot bucura. Volumul al doilea al celebrei trilogii „Pământul sfărâmat” a apărut la Paladin și sper ca anul viitor să ne rezerve în traducere și concluzia acestei serii fan......“

citește mai mult
Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Essun, Sienit sau Damaya sunt femei născute diferit de restul oamenilor care locuiesc în Neclintirea, singurul continent cunoscut al lumii pe care o imaginează Jemisin. Fiecare dintre cele trei person......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Excepțională. Cei care așteptau cu nerăbdare continuarea poveștii din Al Cincilea Anotimpvor întâmpina o singură problemă: aceea că tensiunea va fi prelungită din nou, odată cu întoarcerea ultimei pagini a cărții.

Library Journal

Extrem de captivantă… Extraordinară… O lume complexă și complicată, cu principii morale denaturate.

Publishers Weekly

„Poarta Obeliscului este o carte excelentă: cea mai bună carte pe care am citit-o având-o ca autoare pe N.K. Jemisin, cea mai bună carte pe care am citit-o anul acesta și una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit vreodată. Felul de a scrie este remarcabil, rezultatul fiind o poveste fascinantă.

famousmonsters.com

Nerăbdarea mi-a fost răsplătită. Emoția cu care am citit Poarta Obeliscului mă determină să o consider mult mai profundă în comparație cu predecesoarea sa.

critiquingchemist.com

Nu-mi este clar cum a reușit N.K. Jemisin, dar Poarta Obeliscului e mult mai bună decât Al Cincilea Anotimp. Este strălucitoare și stranie în același timp și continuă în forță prima carte din serie.

whilereadingandwalking.com

Există, incontestabil, multe aspecte ce recomandă Poarta Obeliscului: comentariul social, povestea devastatoare din punct de vedere emoțional, personajele admirabile și multe altele.

fantasyliterature.com

Oh, zei! Aștept cu nerăbdare continuarea. M-a uluit pur și simplu.

fantasybookreview.co.uk
N.K. Jemisin
N.K. Jemisin
Autor

N.K. Jemisin s-a născut în 1972 în Iowa City, dar a crescut în Mobile, Alabama,...

vezi autor