TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zori de zi (Vol. 9) GC-ERH-PRV9ZD-18-N-001
Vezi
galerie

Zori de zi (Vol. 9)

de Erin Hunter

Id: #252407

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Pisicile războinice: Noua profeție
 

Descriere produs

NOUA PROFEȚIE: Acțiunile oamenilor schimbă hotărâtor destinul Pisicilor Războinice

În Cartea a IX-a, provocările se transformă în primejdii, războinicii se regrupează, iar suspansul le oferă micilor cititori o experiență de lectură mai puternică decât orice aventură


Seria NOUA PROFEȚIE surprinde destinul celei mai tinere generații de războinici, urmașii eroilor din primele șase cărți. Dacă până acum clanurile de pisici sălbatice trăiau izolate în pădure, din acest moment, duhoarea pe care o răspândesc Două-Picioare – așa cum sunt supranumiți oamenii – se simte pe fiecare frunză uscată, pe fiecare creangă. „Clan al Stelelor, oprește-i!”, se înalță rugămințile disperate ale pisicilor către spiritele strămoșilor, dar rămân fără niciun răspuns. Două-Picioare continuă să devasteze pădurea cu mașinăriile lor infernale, până la căderea ultimului stejar. Patru Stejari, locul în care cele patru clanuri se întâlneau de multe, multe generații, nu mai există. Piatra Înaltă, stânca impozantă pe care stăteau liderii clanurilor când se adresau Adunării, pare acum mică și neajutorată, ca un pui ghemuit.

 

Pisicile care plecaseră din pădure cu misiunea de a descifra noua profeție se întorc cu o veste cutremurătoare și trebuie să își convingă clanurile că pericolul prevestit este cât se poate de real. Singura soluție este să își părăsească taberele. Pisicile războinice se află în fața celei mai dificile decizii de până acum. Sunt nevoite să pornească la drum împreună, înfruntând amenințările de dincolo de granițele cunoscute, pentru a-și găsi un nou teritoriu. Însă, încotro? Aventura este marcată de primejdii la tot pasul, iar pisicile așteaptă cu înfrigurare un semn salvator de la Clanul Stelelor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Erin Hunter

Traducător: Daniel Clinci

Data apariției: ianuarie 2018

Titlu original: Dawn

ISBN: 9786067960358

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: război, trădare