TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS VE-CAP-PPOPAD-15-N-001
Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS
Vezi
galerie

Pisica pierdută. O poveste adevărată despre iubire, disperare și tehnologie GPS

de Caroline Paul

Id: #241508

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce fac animalele noastre de companie atunci când nu suntem în preajmă?

Caroline Paul și Wendy MacNaughton ne oferă o privire înduioșătoare şi plină de umor asupra modalităţilor prin care au urmărit aventurile iubitului lor motan Tibby folosind resurse dintre cele mai diverse, de la detectivi cu abilităţi spiritiste la camere de luat vederi şi tehnologie GPS.

Caroline Paul era în convalescenţă după un accident şi lucrurile păreau să nu se poată înrăutăţi. Apoi însă îndrăgitul Tibby a dispărut. Împreună cu partenera sa, ilustratoarea MacNaughton, a deplâns dispariţia, pentru ca doar câteva săptămâni mai târziu motanul să reintre nonşalant în vieţile lor. Wendy şi Caroline au fost extatice. Motanul lor timid şi anxios devenise un adevărat aventurier. Unde fusese? Şi, mai ales, ajunsese să iubească pe altcineva mai mult?

Folosind tehnologia GPS, camere video, detectivi de animale şi spiritişti, autoarele Pisicii pierdute pornesc o anchetă pentru a descoperi viaţa secretă a motanului lor.

Povestită cu multă căldură de scriitoarea Caroline Paul şi ilustrată jucăuș de Wendy MacNaughton, aceasta este povestea urmăririi meticuloase a unei pisici, spusă pentru toţi cei care, la un moment dat, au făcut ceva extraordinar din iubire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Caroline Paul

Ilustrator: Wendy MacNaughton

Traducător: Alex Bălă

Data apariției: octombrie 2015

Titlu original: Lost cat

ISBN: 978-606-864-23-4-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 172

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Vellant

Teme: aventură, umor

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,De regulă, o carte cu și despre pisici trece drept o carte pentru copii. Nu este însă și cazul acestei cărți, destinată cu precădere iubitorilor de pisici de vârstă adultă. Și aceasta din două motive:......“

citește mai mult
Roxana Covaliu Roxana Covaliu

,,Wendy locuieşte împreună cu prietena ei Caroline într-un cartier de case din San Francisco, împărţindu-şi viaţa între slujbă, noua ei relaţie şi cele două pisici, Tibby şi Fibby. Într-o zi, accidentul......“

citește mai mult