TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pe tărâmul de rădăcini și oase (Vol. 2) LE-SEM-PTDRIO-20-N-001
Pe tărâmul de rădăcini și oase (Vol. 2)
Vezi
galerie

Pe tărâmul de rădăcini și oase (Vol. 2)

de Seanan McGuire

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #308584

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un basm excelent scris despre alegerile care pot schimba pentru totdeauna cursul unei vieți, despre inocență și despre ce înseamnă să iubești și să fii iubit.

Această poveste este despre ceea ce s-a întâmplat înainte… Jacqueline era fiica perfectă a mamei ei – politicoasă și sfioasă, mereu îmbrăcată ca o prințesă. Se prea poate ca mama ei să fi fost uneori un pic strictă, dar e nevoie de multă disciplină pentru a crește copilul perfect. Jillian era fiica perfectă a tatălui ei – aventuroasă, amatoare de senzații tari și un pic băiețoasă. El și-ar fi dorit mai degrabă un fiu, însă trebuie să te descurci cu ceea ce ai. Aveau 5 ani când au aflat ca nu poți avea încredere în adulți. Aveau 12 ani când au coborât pe o scara imposibilă și au descoperit că iluzia unei iubiri nu te pregătește niciodată îndeajuns pentru o viață plină de magie pe un tărâm înțesat de savanți nebuni, moarte și alegeri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Seanan McGuire

Traducător: Carmen Ion

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-793-729-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: magie

 

Din blogul Cartepedia

Beatrice-Andreea  Porumb Beatrice-Andreea Porumb

,,În acest al doilea volum al seriei „Copii în derivă”, Seanan McGuire ne prezintă începutul poveștii gemenelor Wolcott, Jacqueline (pe scurt Jack) și Jillian (pe scurt Jill), pe care le-am cunoscut în......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Pe tărâmul de rădăcini și oase are curgerea și ritmul unui basm [...]. E incredibil de antrenantă, ca mai toate poveștile lui Seanan McGuire, și are acel tip de scriitură captivantă care te face să dai pagină după pagină pentru a afla ce se întâmplă mai departe.”

Locus

„Un basm excelent scris despre alegerile care pot schimba pentru totdeauna cursul unei vieți, despre inocență și despre ce înseamnă să iubești și să fii iubit.” 

Publishers Weekly
Seanan McGuire
Seanan McGuire
Autor

Seanan McGuire s-a născut în California şi se defineşte ca fiind o rebelă care...

vezi autor