TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Unsprezece minute 978-973-689-732-0
Vezi
galerie

Unsprezece minute

de Paulo Coelho

Titlu apărut în colecția Seria de autor Paulo Coelho la Humanitas Fiction

Id: #234807

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întâlniri inocente cu dragostea o lasă cu inima frântă. La o vârstă fragedă, ea se convinge că nu va găsi niciodată iubirea adevărată, crezând în schimb că „dragostea este un lucru cumplit, care te face să suferi...”. O întâlnire întâmplătoare în Rio de Janeiro o determină să plece la Geneva, unde visează să găsească faimă şi bogăţie, dar sfârşeşte în stradă, ca prostituată.


În Geneva, Maria se îndepărtează tot mai mult de iubire, devenind tot mai fascinată de sex. În cele din urmă, concepţia ei lipsită de speranţă despre dragoste este pusă la încercare când cunoaşte un tânăr şi chipeş pictor. În această odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales între a urma o cale a întunericului – plăcerea sexuală de dragul plăcerii sexuale – sau a risca totul pentru a găsi „lumina lăuntrică” şi potenţialităţile sexului sacru, ale sexului în contextul dragostei.


În acest palpitant şi îndrăzneţ roman, Paulo Coelho analizează cu sensibilitate natura spirituală a sexului şi a iubirii şi ne invită să ne confruntăm cu propriile prejudecăţi, cu propriii demoni, să ne aflăm propria „lumină lăuntrică”.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paulo Coelho

Traducător: Pavel Cuilă

Data apariției: mai 2014

Titlu original: Onze minutos

ISBN: 978-973-689-732-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: iubire, sexualitate

Paulo Coelho
Paulo Coelho
Autor

Paulo Coelho s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Este unul dintre cei mai de s...

vezi autor