TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Când prietenia m-a urmat acasă CV-PAG-CNPMUA-20-N-001
Vezi
galerie

Când prietenia m-a urmat acasă

de Paul Griffin

Titlu apărut în colecția Yaa! la Curtea Veche

Id: #307835

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un băiat, o fată și un cățel află împreună ce înseamnă prietenia, devotamentul, dragostea, dar și cele mai grele încercări în viață.

 

Ben Cripta nu e genul care să își facă prieteni prea ușor. A crescut într-un centru de plasament, unde a aflat că oamenii pot să intre în viața ta și apoi să plece fără să își ia la revedere. Ben preferă să petreacă timpul în compania personajelor lui favorite din cărțile SF. Dar într-o zi, găsește un cățeluș abandonat pe aleea de lângă Biblioteca din Coney Island.

 

Micuțul și ciufulitul Bobârnac îl împrietenește pe Ben cu cineva care adoră cărțile la fel de mult ca el: Halley, o fată ca nimeni alta — și da, cu nume de cometă. Pentru Ben ea devine „Fata-Curcubeu“, datorită hainelor ei în cele mai aprinse culori și râsului, magie pură, genul acela de râs care îți aduce zâmbetul pe buze până și în cea mai mohorâtă zi. Fata‑Curcubeu îl convinge pe Ben să scrie o nuvelă împreună.

 

Dar pe măsură ce povestea lor înaintează, viața lui Ben ia întorsături neașteptate, iar el trebuie să descopere de unul singur adevărul despre prietenie și despre ce înseamnă cu adevărat să fii „acasă”.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paul Griffin

Traducător: Anca-Maria Pănoiu

Data apariției: ianuarie 2020

Titlu original: When Friendship Followed Me Home

ISBN: 9786064404497

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: prietenie, aventură, copilărie

 

Opinii editoriale

O carte plină de ritm, de râsete, de răni și de emoție. Paul Griffin este genul acela de scriitor despre care îți vine să le spui tuturor, dar eziți, pentru că în același timp ai vrea să îl păstrezi doar pentru tine.

Markus Zusak

Unele cărți îți schimbă modul în care vezi lumea. Altele îți schimbă felul de a respira. Aceasta este o carte care te va lăsa pur și simplu fără suflare.

Patricia McCormick

Citind această carte, am dobândit credința că și cei care se simt abandonați, deposedați de tot ceea ce iubesc reușesc până la urmă să se simtă întregi, contaminați de iubirea dintre prieteni.

The New York Times Book Review
Paul Griffin
Paul Griffin
Autor

După ce a absolvit Dartmouth College cu o diplomă în studii despre film, Paul Gr...

vezi autor