TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Kara Gölge. Umbra Neagră
Kara Gölge. Umbra Neagră
Vezi
galerie

Kara Gölge. Umbra Neagră

de Ovidiu Bârsan

Id: #375288

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Într-o lume din ce în ce mai grăbită, încercăm să găsim modele în poveștile altor neamuri, uitând istoria oamenilor care ne-au precedat și datorită cărora suntem ce suntem, cu bune, cu rele.

Istoria reține doar unele date, numele unor locuri și pe ale unor conducători. Din păcate, nu reține numele oamenilor care le-au făcut posibile, tumultul, năzuințele, sacrificiile sau bucuriile lor.

De aceea, pentru unii dintre voi, acest volum poate reprezenta un roman de aventuri, pentru pasionații de istorie poate reprezenta reconstituirea unor momente prea ușor uitate, pentru alții ar putea fi doza de romantism necesară în tumultul acestor timpuri, alții vor retrăi povești de iubire uitate într-un colț de suflet, însă pentru toți poate reprezenta povestea celei de-a doua șanse pe care destinul ne-o acordă.

Îndârjire, îndoială, crez, pasiune, luptă, toate, într-o poveste din alte vremuri, dar atât de simplă datorită oamenilor care au făurit-o. O poveste pentru toate vârstele, o poveste despre destin și despre cum se făurește acesta, chiar dacă sorții îți sunt potrivnici.

Pentru mine, aventura scrierii acestor rânduri a cunoscut, timp de șapte ani, momente de renunțare și îndârjire de a da viață pasiunii pentru istorie, dar nu în ultimul rând m-a ajutat să dau sens unei a doua șanse, de a mă reinventa.

 

(Autorul)

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ovidiu Bârsan

Data apariției: iulie 2021

ISBN: 9786060714644

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 792

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras