TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sub clar de lună
Sub clar de lună
Vezi
galerie

Sub clar de lună

de Nora Roberts

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #381481

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Tory Bodeen a crescut într-un orășel din Carolina de Sud, într-o casă micuță unde tatăl ei făcea legea cu un pumn de fier și unde visurile și talentele ei nu aveau nici o șansă de a prinde viață. Dar o avea pe Hope, o fetiță de-o seamă cu ea care locuia în casa mare și impresionantă din apropiere, a cărei prietenie i-a permis lui Tory să fie ceea ce acasă nu îi era îngăduit: copil.

După ce Hope este ucisă cu brutalitate – crima rămânând un mister de-a lungul anilor –, viața lui Tory începe să se destrame. Acum, matură și călită, Tory se întoarce în micuțul oraș Progress cu intenția de a-și face un rost aici. Este hotărâtă să își găsească, în sfârșit, liniștea și să se elibereze de trecutul care o bântuie de atâția ani.

Pe măsură ce Cade – fratele mai mare al lui Hope și moștenitorul averii Lavelle – se strecoară tot mai mult în viața ei, Tory se întreabă dacă groaznica pierdere suferită de amândoi va reuși să îi apropie sau nu va face decât să-i îndepărteze. Este dispusă însă să își deschidă puțin inima și să facă o încercare. Și totuși, să trăiască atât de aproape de acele amintiri dureroase se dovedește a fi mai dificil și mai înspăimântător decât și-ar fi imaginat. Pentru că ucigașul lui Hope este și el prin preajmă, pândind...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nora Roberts

Traducător: Cristina Radu

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786063372117

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: prietenie

 

Opinii editoriale

Puțini scriitori au măiestria de a scrie un mystery romance impecabil. Nora Roberts reușește!

Publishers Weekly
Nora Roberts
Nora Roberts
Autor

Nora Roberts este autoarea a peste 200 de romane de dragoste și majoritatea au i...

vezi autor