TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Misterul de la Black Hills
Misterul de la Black Hills
Vezi
galerie

Misterul de la Black Hills

de Nora Roberts, Laura Maria Berteanu

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #381486

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O vară la ranch-ul bunicilor săi din Dakota de Sud nu este idealul de distracție pentru puștiul de 11 ani, Cooper Sullivan. Situația devine mai suportabilă când Coop descoperă că are preocupări comune cu fata vecinilor, Lil Chance. De atunci, în fiecare an, odată cu vizita anuală din timpul verii, prietenia dintre cei doi evoluează de la jocuri inocente la sărutări furate și la iubire adolescentină. Însă o experiență urmează să le marcheze pentru totdeauna viitorul: descoperirea terifiantă a cadavrului unei excursioniste.

Ani mai târziu, Lil și-a îndeplinit visul de a deveni biolog specializat în viața sălbatică, în timp ce Coop a abandonat cariera de investigator la New York și s-a stabilit în Black Hills ca să-și ajute bunicii. Soarta îi aduce din nou împreună când Lil se întoarce să se ocupe de refugiul pentru animale sălbatice Chance Wildlife. Curând lucruri stranii încep să se petreacă, iar crima nerezolvată din trecut pare să aibă legătură cu faptele sinistre care acum o au drept țintă pe Lil – iar Coop cu siguranță nu poate rămâne indiferent când femeia pe care încă o iubește este în pericol.

Amândoi cunosc pericolele care se ascund în adâncurile pădurilor din Black Hills. Acum însă trebuie să descopere un mister care le amenință nu numai iubirea regăsită, ci și viețile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nora Roberts, Laura Maria Berteanu

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786063373015

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, pericol

Nora Roberts
Nora Roberts
Autor

Nora Roberts este autoarea a peste 200 de romane de dragoste și majoritatea au i...

vezi autor