TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mica librărie de pe Sena LI-NIG-MILDPS-19-N-001
Mica librărie de pe Sena
Vezi
galerie

Mica librărie de pe Sena

de Nina George

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #306508

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Monsieur Perdu se consideră un farmacist literar. Din librăria sa aflată pe un vas care plutește pe Sena, el prescrie romane ca medicamente contra greutăților vieții. Folosindu-și intuiția pentru a recomanda exact cartea de care cititorul are nevoie, Perdu repară inimile și sufletele sfărâmate. Dar singura persoană pe care nu o poate vindeca prin literatura este el însuși, căci librarul suferă incă dupa marea lui iubire care a disparut lasandu-i doar o scrisoare, pe care el nu a deschis-o niciodata. După ce este în sfârșit tentat să citească scrisoarea, Perdu ridică ancora și pleacă într-o misiune în Provence, sperând să se împace cu pierderea suferită și să descopere sfârșitul poveștii. Însoțit de un autor de bestselleruri, care suferă de blocaj literar, și de un bucătar italian nefericit în dragoste, Perdu călatorește pe râurile Franței, împărțindu-și înțelepciunea și cărțile cu cei întâlniți în cale și arătând că literatura poate obloji sufletele oamenilor, prin călătorii vindecatoare.
 
 
Roman plin de căldura și aventură, Mica librărie de pe Sena este o scrisoare de dragoste către cărți, destinată oricui crede în puterea poveștilor de a modela viața oamenilor.
 


Alte titluri pentru NinaGeorge (autor):
Cântec sub clar de lună (2022) ,


Alte titluri pentru MirunaBolocan (traducator):
Procesul (Vol. 9) (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Nina George

Traducător: Miruna Bolocan

Data apariției: noiembrie 2019

Titlu original: Das Lavendelzimmer

ISBN: 978-606-334-310-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, aventură

 

Opinii editoriale

Îți încălzește inima... Un roman fermecător care crede în proprietățile vindecatoare ale ficțiunii, romantismului și ale verilor petrecute în sudul Franței.

Kirkus

Un roman care te prinde în poveste... descrierile culinare și literare somptuoase îi vor face pe cititori să se hotărască greu daca vor alerga către cea mai apropiata bibliotecă sau către cel mai apropiat bistro.

Publishers Weekly
Nina George
Nina George
Autor

Nina George este ziaristă și scriitoare. Este autoarea mai multor romane de succ...

vezi autor