TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puterea SB-NAA-PUTERE-18-N-001
Puterea
Vezi
galerie

Puterea

de Naomi Alderman

Titlu apărut în colecția Storia Plus la Storia Books

Id: #254571

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Puterea a fost una din lecturile preferate ale președintelui Obama din 2017. A fost inclusă pe lista celor mai bune zece cărți ale anului 2017 de către New York Times, Los Angeles Times, Washington Post și Entertainment Weekly şi a fost declarată printre cele mai bune romane ale anului 2017 de Amazon, San Francisco Chronicle, National Public Radio, Bustle și Paste. În acelaşi an, Naomi Alderman a primit Premiul Baileys pentru autoare de ficțiune.

 

Ce s-ar întâmpla dacă femeile ar căpăta brusc o putere nimicitoare și nemaivăzută?

În Puterea, lumea e un loc familiar: băiatul nigerian bogat care lenevește pe marginea piscinei părinților; copilul aflat în plasament, ai cărui părinți adoptivi își ascund adevărata fire în spatele religiei; politicianul american ambițios; fata dură de pe străzile Londrei, care provine dintr-o familie atipică.

Din senin apare însă o forță nouă, vitală, care se răspândește cu viteză și care face ca destinele personajelor să se împletească cu consecințe devastatoare. Adolescentele își descoperă o putere fizică uriașă – pot provoca o durere atroce și chiar moartea. Astfel, printr-o mică întorsătură a naturii, lumea este repornită de la zero.



Alte titluri pentru NaomiAlderman (autor):
Nesupunere (2019) ,


extinde
 

Detalii produs

Autor: Naomi Alderman

Traducător: Miruna Voiculescu

Data apariției: iunie 2018

Titlu original: The Power

ISBN: 978-606-94493-8-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Storia Books

Teme: distopie, feminism

 

Opinii editoriale

„O ipoteză fascinantă despre cum ar fi arătat lumea dacă sexismul ar fi fost avut drept țintă celălalt sex milenii la rând. Ingenioasă... merită citită de toate femeile (și chiar de toți bărbații).”

The Times

„Puterea este o replică contemporană la Povestea Slujitoarei.”

Ron Charles, Washington Post

Electrizantă! Șocantă! O să vă facă părul măciucă! După care o să vă facă să vă revizuiți atitudinea în legătură cu tot.”

Margaret Atwood, autoarea romanului Povestea slujitoarei

Puterea e o bombă.

Financial Times

„Irezistibilă. Pune o oglindă în fața lumii noastre așa cum e aici și acum.”

Mail on Sunday

„A devenit instantaneu un clasic al ficțiunii speculative.”

Guardian

„O versiune a viitorului care scapără scântei și-ți dă fiori răsturnând aproape tot ceea ce luăm în prezent ca de la sine înțeles despre gen.”

New Statesman

„Un roman îndrăzneț și neobișnuit, Puterea va atrage cu siguranță atenția prin provocarea de a gândi în afara tiparelor.

Sunday Times

Puterea nu oferă neapărat cel mai bun principiu de organizare cu care să-l înlocuim pe cel actual... În schimb, descrie cu curaj consecințele cele mai violente ale unei mișcări care caută puterea de dragul puterii în loc să o chestioneze: dacă feminismul devine un mijloc de dominație, înseamnă că și-a pierdut busola.”

Bridget Read, Vogue
Naomi Alderman
Naomi Alderman
Autor

Naomi Alderman este autoarea romanelor The Liars' Gospel și Disobedience. Pentru...

vezi autor