TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretul Regelui Nemuritor: Un prolog CP-MMA-SERNUP-17-N-001
Secretul Regelui Nemuritor: Un prolog
Vezi
galerie

Secretul Regelui Nemuritor: Un prolog

de Mircea M. Țara

Id: #252960

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Anul 385 după Eor, cu 14 ani înainte de încercarea lui Nahtavuth de a pune mâna pe Inima Dragonului, aducând cetatea Nisalului în pragul distrugerii.

Barzi de meserie și hoți de vocație, Lied și Asht pun la punct lovitura vieții lor: un plan nebunesc de îmbogățire, executat într-o singură noapte. Însă, cineva are alte planuri cu ei și, împotriva voinței lor, se trezesc prinși într-o conspirație la curtea regală a Osei. Ca să scape cu viață, cei doi trebuie să îl jefuiască pe misteriosul suveran, supranumit Regele Nemuritor.

Dar când la mijloc este un artefact magic care poate oferi viață veșnică, alianțele și loialitățile devin volatile, iar amenințările se înmulțesc.

Tu ce ai fi dispus să faci pentru a pune mâna pe secretul nemuririi?



Alte titluri pentru Mircea M.Țara (autor):
Inima Dragonului (2018) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Mircea M. Țara

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 978-606-94361-3-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 200

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crux Publishing

Teme: magie

 

Opinii editoriale

Nici nu a trecut un an de la debutul lui Mircea Țara cu romanul high-fantasy Inima Dragonului, că tânărul autor ne face un cadou nesperat: o nouă baladă de pe tărâmul Nlithiei, avându-i ca protagoniști pe Lied și Asht: Secretul Regelui Nemuitor.

Suntem cu 14 ani înainte de aventurile din Nisal și explorăm cetatea Osei alături de cei doi barzi care desigur că nu se pot abține să nu se bage în belele. Ceea ce pare la început o simplă spargere devine însă o cursă pe viață și pe moarte – la modul cel mai propriu. Intrigi de palat, un suveran misterios și necruțător, creaturi bizare, inventatori nebuni, magie și un secret care îi poate costa capul pe aventurierii noștri preferați, toate superb împletite de mâna sigură a lui Mircea, care știe ca nimeni altul să creezi lumi, personaje și suspans. Tolkien ar fi mândru de el.

Andreea Sterea – editor Crux Publishing
Mircea M. Țara
Mircea M. Țara
Autor

Mircea M. Țara s-a născut pe 10 ianuarie 1987 la Baia Mare. La finele liceului...

vezi autor