TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vacanță în paradis LI-MIB-VACANP-19-N-001
Vacanță în paradis
Vezi
galerie

Vacanță în paradis

de Miranda Beverly-Whittemore

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #264004

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Posesoarea unei burse la un colegiu de prestigiu de pe Coasta de Est, Mabel Dagmar, o fată ca oricare alta, este surprinsă când colega ei de cameră, frumoasa și nestăpânita Genevra Winslow, o fată de familie bună, îi caută prietenia. Ev o invită pe Mabel să-și petreacă vara la Bittersweet, o casă din Vermont aflată în proprietatea familiei sale de mai bine de un secol, iar Mabel ajunge să se obișnuiască cu băile în piscină și cu petrecerile cu focuri de artificii. Brusc, are tot ce și-a dorit vreodată: prieteni, un iubit, acces la bogăție și, mai presus de toate, pentru prima dată în viață, sentimentul că aparține unui grup.

 

Dar, cu timpul, Mabel descoperă în trecutul familiei Winslow lucruri aproape la fel de șocante precum cele din prezent. Sub aparența strălucitoare este ceva putred. Și nu toți membrii familiei sunt așa cum par...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Miranda Beverly-Whittemore

Traducător: Gabriela Tănase

Data apariției: iulie 2019

Titlu original: Bittersweet

ISBN: 978-606-33-3098-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: prietenie, secret

 

Opinii editoriale

Beverly-Whittemore aduce la viață cu mare măiestrie Winloch-ul, evocând aspectul casei și ritmurile zilelor de vară... O atmosferă de basm – à la Frații Grimm, nu de felul celor specifice poveștilor Disney – străbate romanul, în care amenințarea se construiește treptat... Ca un Downton în Vermont, Vacanță în paradis este plin de răsturnări de situație, secretele de familie curg precum șampania, însă Beverly-Whittemore reușește să arunce o lumină asupra imperfecțiunilor întunecate ale sufletului omenesc.

New York Times Book Review

Pentru fanii lui Edward St Aubyn... Vacanță în paradis a Mirandei Beverly-Whittemore țese o poveste gotică plasată în New England, cu personaje de familie bună și uși masive, în spatele cărora cu greu se poate pătrunde.

Vogue.com
Miranda Beverly-Whittemore
Miranda Beverly-Whittemore
Autor

Miranda Beverly-Whittemore s-a născut în Los Angeles, California, în 1976. A cr...

vezi autor