TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări (Variantă cu autograf) 978-606-33-7769-3
Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări (Variantă cu autograf)
Vezi
galerie

Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări (Variantă cu autograf)

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

de Igor Bergler

71 91 lei
-10% de la 79,9 lei
Indisponibil
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului

Descriere produs

Descoperă cartea Minciuna lui Michelangelo. Catedrala în flăcări (Variantă cu autograf) de Igor Bergler apărută la editura Litera

VARIANTĂ LIMITATĂ CU AUTOGRAF

 

UN ROMAN CARE TE VA BÂNTUI MULTĂ VREME DUPĂ CE L-AI CITIT!

Asasinarea mai multor cardinali la Roma stârnește panică în Cetatea Eternă. Vaticanul e deja ros de scandaluri nesfârșite de corupție și pedofilie, iar creștinismul pierde adepți într-un ritm îngrijorător. În spatele acestor execuții ritualice, complicate de uciderea altor cardinali în Mexic, se află o conspirație terifiantă și un secret devastator pentru Biserică, ascuns într-un document descoperit de Michelangelo Buonarroti, cu cinci sute de ani în urmă.

Contracronometru, cu o presiune uriașă asupra lor, serviciile secrete italiene sunt puse în fața unui puzzle de informații care trimit la profesorul Charles Baker, aflat în vizită la Palmanova, la rudele sale recent descoperite din familia nobiliară Visconti. Profesorul american și Columbus Clay – detectivul care nu uită niciodată nimic – sunt prinși în mrejele celei mai mari conspirații din istorie, țesută de-a lungul a două milenii de Biserică.

Secretul lui Michelangelo are un potențial atât de exploziv, încât simpla lui dezvăluire ar putea transforma întreaga creștinătate în scrum.

extinde

Detalii produs

Autor: Igor Bergler

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 978-606-33-7769-3

EAN-16: 2055000475769

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 656

Dimensiuni: 15,3x23,2 cm

Editura: Litera

Pagini: 656

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

Toate categoriile:
Ficțiune/ Literatură >> Literatură contemporană
Ficțiune/ Literatură >> Literatură modernă
Ficțiune/ Literatură >> Literatură română
Ficțiune/ Literatură >> Mister, crimă și thriller
Cuvinte cheie:
thriller, presiune, asasinare, crimă, cardinal, panică, vatican, corupție, detectiv, profesor, secret

Opinii editoriale

„Miza acestui nou roman al celui mai de succes autor român din ultimii 30 de ani, în țară și străinătate, depășește cu mult pariurile cărților sale anterioare. E o lectură hipnotică, incredibilă! Iar istoria povestită aici e pe atât de uimitoare, pe cât e de reală! Munca de documentare a autorului e, așa cum ne-a obișnuit, impresionantă. Nu cred că poate exista cineva care ar putea rămâne indiferent nici la adevărurile spuse în acest roman, nici la felul spectaculos în care sunt narate! E singurul autor pe care îl cunosc care își depășește cu fiecare nouă carte propria performanță.“ 

Simona Epuran, Cleveland State University

„Legați-vă centurile de siguranță! Fie că sunteți obișnuiți cu cărțile acestui fenomen literar unic care este Igor Bergler, fie că îl întâlniți pentru prima dată! Pentru că Minciuna lui Michelangelo vă va face să vă reevaluați toate cunoștințele, vă va face să vă întrebați ce știți, de fapt, despre lucruri pe care toți credem că le cunoaștem, vă va zgudui certitudinile. Cartea aceasta vă va ține în suspans, vă va emoționa, vă va face să râdeți, să plângeți, să vă temeți, să vă reevaluați valorile. Cum se zice la noi, e «mind-blowing». Pentru că dacă n-ați citit Minciuna lui Michelangelo înseamnă că n-ați citit nimic!

Jean Harris
-
VIDEO
Igor Bergler
Igor Bergler
autor

Igor Bergler, regizor, scenarist și critic de film, doctor în...

vezi autor

Opinia cititorilor