TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Soția aviatorului HF-MEB-SOIA0A-19-N-001
Vezi
galerie

Soția aviatorului

de Melanie Benjamin

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #306683

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când îl întâlnește pe faimosul Charles Lindbergh la o recepție de Crăciun dată de tatăl ei, ambasador al Statelor Unite în Mexic, Anne Morrow, studentă în ultimul an la un prestigios colegiu pentru fetele din lumea bună, nu bănuiește că viața i se va schimba spectaculos. Obișnuită să fie eclipsată de sora ei, Anne aproape că îl refuză pe tânărul aviator care îi propune să zboare împreună a doua zi în zori. Mica escapadă se dovedește începutul unei mari aventuri, aventura unei vieți trăite la limită, presărată cu uluitoare expediții și recorduri, dar marcată de o tragedie inimaginabilă care va lăsa cicatrici de neșters.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Melanie Benjamin

Traducător: Cornelia Dumitru

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 978-606-779-587-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 392

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: aventură, iubire

 

Opinii editoriale

„Melanie Benjamin ne oferă un nou roman istoric de excepție, inspirat din viața unei femei extraordinare. Ficțiune biografică de cel mai înalt nivel.”

Booklist

„Anne Morrow Lindbergh a fost deseori pusă în umbră de faimosul său soț, Charles. Romanul istoric semnat de Melanie Benjamin o are ca personaj central, punând în lumină atât realizările ei individuale ca aviatoare, cât și suferința și, în cele din urmă, triumful din viața personală.”

NPR

„Forța doamnei Lindbergh reflectată în această carte îi va fascina pe împătimiții de istorie și îi va surprinde pe cei care o cunosc numai ca pe «soția aviatorului».”

People Magazine
Melanie Benjamin
Melanie Benjamin
Autor

Născută pe 24 noiembrie 1962 la Indianapolis, Melanie Benjamin a studiat la Indi...

vezi autor