TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Druidul 978-973-46-2009-8
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Druidul

Mauro Raccasi
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Thriller
Druidul este marca personală a lui Raccasi, pe care însuși autorul a denumit-o „regula celor trei a: acțiune, aventură și......
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-2009-8
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele produse autor:

Mai multe despre carte
Descoperă cartea Druidul de Mauro Raccasi apărută la editura Polirom

Druidul este marca personală a lui Raccasi, pe care însuși autorul a denumit-o „regula celor trei a: acțiune, aventură și... amor”.

Druidul, primul volum al istoriei lui Conan Străinul, ne plasează în iarna anului 1600, în insulele britanice. De zile în șir, bate un crivăț mușcător și zăpada a transformat lumea într-o pustietate albă. Nici că se puteau mai multe semne de rău augur, chiar în ziua nașterii lui Conan. Și totuși, acest copil abia născut și deja orfan este destinat unor fapte epocale, în fruntea neamului său. Descendent al druizilor, el este omul vestit de profeții, eroul care trebuie să gasească piatra mitică în care sînt săpate secrete străvechi. Doar că, pentru moment, Conan nu-și cunoaște propriul destin, crescînd ca fiu adoptiv al lui Erin, soția alungată a căpeteniei unuia dintre cele mai sîngeroase triburi din Irlanda. Originile sale necunoscute îl fac vulnerabil și expus la tot soiul de umiliri, aducîndu-i porecla „Străinul”. Însă gloria lui nu va întîrzia să apară, iar poporul îi va cunoaște înțelepciunea și puterile vestite de legendă.

Autor: Mauro Raccasi
Traducător: Vasile Mitu
Data apariției: 2011
Editura: Polirom
Titlu original: La Spada del Druido
Pagini: 420
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură italiană, profeţie, erou, secrete, destin, triburi, Irlanda, căpetenie,druizi, Conan, războinic, aventuri
Mauro Raccasi - Autor
Scriitor, jurnalist si scenarist italian, Mauro Raccasi s-a nascut in 1959, la Parma. Si-a obtinut diploma in Economie la Institutul IFOR de la Universitatea Bocconi din Milano si a lucrat in domeniul managementului, in afara Italiei. Celebritatea i-a adus-o tetralogia istorica din care fac parte asa-numitele „romane celtice”: La Spada del Druido (2004; Druidul, Polirom, 2011), Il Regno di Conan (2005; Domnia lui Conan, Polirom, 2010), Il Guerriero di...
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Opinii editoriale
L’Ontano Biblioteca Celtica
"Druidul, un alt bestseller din ciclul romanelor celtice ale lui Mauro Raccasi, excelează prin savoarea poveștii, prin suspansul bine dozat și prin măreția personajelor.”
L’Informazione
"Cine ar fi mai potrivit să găsească Piatra Destinului decît Conan renegatul, gloriosul războinic? Arta conflictului, așa cum o stăpînește Raccasi, face din Druidul o saga dintre cele mai savuroase scrise vreodată în tradiția romanelor celtice.”
Opinia cititorilor