TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să oprești timpul 978-606-43-1668-4
Cum să oprești timpul
Vezi
galerie

Cum să oprești timpul

de Matt Haig

Id: #252190

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bestseller internațional

 

Sunt bătrân. E primul lucru pe care trebuie să ți-l spun. Primul lucru pe care, cel mai probabil, nu-l vei crede. Dacă m-ai vedea, ai crede pesemne că am în jur de patruzeci de ani, dar te-ai înșela profund.

 

Tom Hazard are un secret periculos. Poate că arată ca un bărbat de 41 de ani, dar din cauza unei boli extrem de rare, trăiește de câteva secole. Din Anglia elisabetană până la Parisul din epoca jazz-ului, de la New York și până la insulele din Oceanul Pacific, Tom a văzut destule și acum nu-și dorește decât o viață normală.

 

Fiindcă trebuie să își schimbe mereu identitatea ca să rămână în viață, acum are acoperirea perfectă: este profesor de istorie la o școală din Londra. Aici îi poate învăța pe copii despre războaie și vânători de vrăjitoare de parcă nu le-ar fi fost martor. Poate încerca să îmblânzească trecutul, care îl ajunge tot mai repede din urmă. Singurul lucru pe care nu trebuie să-l facă e să se îndrăgostească.

 

Cum să oprești timpul este o poveste nebunească și dulce-amară despre cum te poți pierde și regăsi, despre iminența schimbărilor și despre zecile de vieți de care ai nevoie ca să înveți cum să trăiești cu adevărat.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Matt Haig

Traducător: Monica Șerban

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: How to stop time

ISBN: 978-606-43-1668-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: identitate, iubire, secret

 

Din blogul Cartepedia

Andrei Pârva Andrei Pârva

,,Oare există cineva care nu și-ar dori să trăiască de-a lungul mai multor secole și să întâlnească persoane celebre dintr-o anumită epocă? Dacă s-ar întâmpla acest lucru ai putea să te adaptezi tuturor......“

citește mai mult
Dragoș-Andrei Preutescu Dragoș-Andrei Preutescu

,,Timpul este o enigmă tot mai mare a secolului XXI, însă folosirea timpului ca o metaforă a vieții este ceea ce încearcă să facă și Matt Haig în cartea sa, Cum să oprești timpul. Comparația pe care o f......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Matt Haig are multă empatie pentru condiția umană, pentru lumina și întunericul ei; folosește toată paleta disponibilă ca să-și construiască poveștile excelente.”

Neil Gaiman

„Matt Haig folosește cuvintele ca pe niște deschizătoare de conserve. Noi suntem conservele.”

Jeanette Winterson

Cum să oprești timpul este o carte extraordinară. Sunt foarte norocoasă că am citit-o. Magică, uluitoare și, uneori, foarte tristă. Un adevărat triumf.”

Marian Keyes

Matt Haig are multă empatie pentru condiția umană, pentru lumina și întunericul ei; folosește toată paletă disponibilă ca să-și construiască poveștile excelente.

Neil Gaiman

Matt Haig folosește cuvintele ca pe niște desfăcătoare de conserve. Noi suntem conservele.

Jeanette Winterson

Cum să oprești timpul este o carte extraordinară. Sunt foarte norocoasă că am citit-o. Magică, uluitoare și, uneori, foarte tristă. Un adevărat triumf.

Marian Keyes

Matt Haig este uluitor!

Stephen Fry
Matt Haig
Matt Haig
Autor

Matt Haig iubeşte aceeaşi femeie de peste 20 de ani, adoră peisajele marine, est...

vezi autor