TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Călătorie magică în Orașul Măștilor. Stravaganza MP-MAH-CMNOMS-17-N-001
Călătorie magică în Orașul Măștilor. Stravaganza
Vezi
galerie

Călătorie magică în Orașul Măștilor. Stravaganza

de Mary Hoffman

Id: #247877

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucien, un băiat aparent obișnuit din zilele noastre, trece printr-o încercare cumplită și totul pare aproape fără putință de scăpare pentru el. Din întâmplare, la un moment dat ajunge într-o altă lume, ciudată și misterioasă, aflată în alt timp, grație unui talisman magic.

Acolo, în lumea aceea de demult, plină de un farmec irezistibil, află cu surprindere că el este un stravagante și are o misiune specială de dus la îndeplinire. Trece printr-o mulțime de peripeții palpitante, devine ucenicul unui magician, își face noi prieteni și își câștigă o nouă identitate.

Viața lui se schimbă cu totul peste noapte, ca într-un vis.

 

Stravaganza este o serie de romane fantasy, scrise de cunoscuta autoare britanică Mary Hoffman. Acțiunea lor se desfășoară la întretăierea a două lumi, cea reală, contemporană – locul de baștină al eroilor principali fiind Londra – și o lume fantastică, Talia, similară Italiei renascentiste a secolului al XVI-lea.

Mary Hoffman este pasionată de Italia și se pare că ideea originală ce a stat la baza scrierii romanelor a fost o excursie de familie la Veneția, în timpul căreia a asistat la un incident, la o cursă de gondole. Informațiile despre acest spațiu cultural abundă în scrierile sale și ele sunt pe cât de inedite, pe atât de captivante.

 Fiecare volum al seriei are drept erou principal un adolescent care se confruntă cu o situație limită în viața sa reală și care, datorită unui talisman primit dintr-o altă lume, ajunge un stravagante, un fel de călător în timp și spațiu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary Hoffman

Data apariției: februarie 2017

ISBN: 978-606-910-031-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press