TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Numai iubirea
Numai iubirea
Vezi
galerie

Numai iubirea

de Mary Balogh

Titlu apărut în colecția Lira la Litera

Id: #381479

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru prima dată de la moartea soției sale, ducele de Stanbrook se gândește să se recăsătorească și să caute în sfârșit puțină fericire pentru el însuși. Odată cu gândul acesta îi vine în minte imaginea unei femei pe care a întâlnit-o pentru scurt timp cu un an în urmă și pe care nu a mai revăzut-o de atunci.

Dora Debbins a renunțat la orice speranță de a se căsători, pentru că un scandal de familie a obligat-o să devină mamă pentru sora ei mai mică. Acum își câștigă viața ca profesoară de muzică și nu are decât un singur vis neîmplinit – până când un vizitator neașteptat îi reînvie speranța.

Pentru George și Dora, acea primă întâlnire scurtă este de neuitat, iar acum au o a doua șansă. Însă chiar și adevărata iubire aduce cu sine măcar un risc. Dar cum ar putea cei doi visători să nu își accepte destinul? 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mary Balogh

Data apariției: august 2021

ISBN: 9786063372070

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,7 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: destin

 

Opinii editoriale

În stilul ei unic, care evocă emoții puternice fără a utiliza melodrama, Mary Balogh ne oferă o înduioșătoare poveste de dragoste dintre doi oameni trecuți de prima tinerețe, care trebuie să depășească unele obstacole din trecut pentru a-și găsi propria fericire. Un final emoționant al unei serii îndrăgite.

Alina Geambașu, blogger Literatura pe tocuri
Mary Balogh
Mary Balogh
Autor

Mary Balogh este o scriitoare canadiană cu origini galeze. S-a născut pe 24 mart...

vezi autor