TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trandafirii pierduți (Vol. 2) LI-MHK-TRANDP-19-N-001
Trandafirii pierduți (Vol. 2)
Vezi
galerie

Trandafirii pierduți (Vol. 2)

de Martha Hall Kelly

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #263983

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Este 1914, iar lumea s-a aflat atât de des pe marginea prăpastiei războiului, încât mulți newyorkezi sunt prea puțin interesați de subiect. Eliza Ferriday este încântată să călătorească la Sankt-Petersburg cu Sofia Streșnaiva, o verișoară a Romanovilor. Cele două s-au întâlnit cu câțiva ani în urmă la Paris și au devenit prietene apropiate. Acum, Eliza pleacă într-o călătorie cu Sofia, pentru a vedea splendorile Rusiei: bisericile pline de aur și pietre prețioase, picturile de Rembrandt de la Palatul de Iarnă al țarului, faimosul balet rus.

 

Când Austria declară război Serbiei, iar dinastia imperială a Rusiei începe să se prăbușească, Eliza se întoarce în America, în timp ce Sofia și familia ei se refugiază pe proprietatea lor aflată la țară. Atunci când au nevoie de ajutor, o angajează pe fiica ghicitoarei din sat, Varinka, punându-și în pericol, fără să știe, viețile.

 

De cealaltă parte a Atlanticului, Eliza face tot posibilul ca să ajute familiile rusești cu sânge albastru care fug din calea revoluției. Când scrisorile Sofiei încetează brusc să mai vină, se teme că ceva teribil i s-a întâmplat celei mai bune prietene a ei...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Martha Hall Kelly

Traducător: Adina Raţiu, Gabriel Rațiu

Data apariției: iulie 2019

Titlu original: Lost Roses (Lilac Girls #2)

ISBN: 978-606-33-4022-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: prietenie, război, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Un roman istoric fermecător și plin de viață... Inspirat din evenimente reale, acest prequel la Când înflorește liliacul își va entuziasma cititorii.”

People

Nu doar o poveste istorică sclipitoare, ci și un cântec de iubire pentru felul în care prietenia ne ajută în cele mai grele vremuri.

Lisa Wingate

Inspirat de evenimente reale, la fel ca romanul anterior, și la fel de bine documentat, Trandafirii pierduți este o poveste remarcabilă și o dovadă în plus a forței feminine. Această epopee grandioasă îi va cutremura și îi va încânta pe fanii romanului Când înflorește liliacul și pe cititorii de ficțiune istorică deopotrivă.

PopSugar
Martha Hall Kelly
Martha Hall Kelly
Autor

Martha Hall Kelly s-a născut în New England și locuiește în Connecticut și în Ma...

vezi autor