TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trădarea câștigătorului (Vol. 2) LE-MAR-TCTBCV-17-N-001
Vezi
galerie

Trădarea câștigătorului (Vol. 2)

de Marie Rutkoski

Titlu apărut în colecția Leda Edge la Leda

Id: #250018

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O căsătorie regală e ceea ce visează cele mai multe fete. Dar pentru Kestrel înseamnă o viață trăită într-o colivie pe care ea însăși a creat-o.

 

Pe măsură ce nunta se apropie, ea tânjește să-i spună lui Arin adevărul despre logodna ei: că a acceptat să se mărite cu prințul în schimbul libertății lui Arin. Dar poate Kestrel să aibă încredere în Arin? Poate să se încreadă în ea însăși?

 

Căci Kestrel se pricepe de minune la arta decepției. Ea acționează ca spion la curte, dar dacă va fi prinsă, va fi demascată ca trădătoare a țării sale. Și totuși nu se poate opri din căutarea unei căi de a schimba lumea sa nemiloasă… apropiindu-se, astfel, de descoperirea unui secret îngrozitor.

 

Uluitoarea continuare a bestsellerului Blestemul Câștigătorului dezvăluie prețul imens al minciunilor periculoase și al alianțelor necinstite. Adevărul va ieși la lumină și atunci Kestrel și Arin vor afla cât de mult îi vor costa faptele lor.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Marie Rutkoski

Traducător: Oana Chițu

Data apariției: septembrie 2017

ISBN: 978-606-793-130-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: căsătorie, război

 

Opinii editoriale

Blestemul câştigătorului îţi taie răsuflarea, e un triumf liric al cărţilor YA fantasy. Marie Rutkoski scrie cu o forţă extraordinară şi a creat o epopee de o frumuseţe temerară. E o carte care trebuie citită.”

Ann Aguirre