TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ce avem și ce uităm PO-MAD-CEAICU-13-P-001
Ce avem și ce uităm
Vezi
galerie

Ce avem și ce uităm

de Maria Dueñas

Titlu apărut în colecția Biblioteca Polirom la Polirom

Id: #203655

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Maria Duenas este autoarea bestsellerului Iubirile croitoreseiromân cu peste un million de exemplare vîndute în 2010.

Printre pasiuni încrucișate și conflicte profesionale, dezamăgită de propriul eșec sentimental și incapabilă  revină la o viață normalăprofesoară Blanca Perea acceptă ceea ce i se pare a fi un plicticos proiect academic. Acest lucru înseamnă însă și distrugerea propriei familii. Blanca pleacă din Madrid în Santa Cecilia, California; acolo, între doi bărbați, unul care-i aduce mărturii postume și altul tot mai apropiat sentimental, Blanca pătrunde tot mai adînc într-un labirint de sentimente, intrigi subterane și uși întredeschise. Dar, înainte de a și răspunsuri la mulțimea întrebărilor ce-i asaltează destinul, ea mai are multe piedici de trecut.

 Ce avem și ce uităm lasă în urmă granițe și epoci pentru a ne vorbi despre înfrîngeri, despre curajul de a o lua de la capăt, despre dreptul la o nouă șansă. O poveste care pendulează între anii ’50 și sfarșitul secolului XX, între Spania și California, dezvăluindu-ne intrigi neașteptate, iubiri care se intersectează și personaje pline de pasiune. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maria Dueñas

Traducător: Ileana Scipione

Data apariției: 2013

Titlu original: Mision olvido

ISBN: 978-973-46-3448-4

Copertă: Paperback

Număr pagini: 456

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Polirom

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

„La trei ani dupa ce am publicat Iubirile croitoresei, mi-am dorit sa aduc inaintea cititorilor povestea si vocea unei femei. O femeie contemporana, a carei stabilitate aparent invulnerabila s-a spulberat intr-o clipa. Se numeste Blanca Perea si s-a hotarit sa fuga, sa plece cit mai departe.” 

Maria Duenas

 „Maria Duenas scrie cu o naturalete uimitoare, fara urma de afectare, stiind sa redea cu o forta deosebita relatiile dintre personaje. In scriitura ei se reunesc schimbarile neprevazute de situatii si deznodamintul impetuos, in buna traditie a romanului de dragoste, mentinind viu interesul cititorilor si cistigind simpatia acestora.” 

ABC.es
Maria Dueñas
Maria Dueñas
Autor

María Dueñas, doctor în limba şi literatura engleză, este profesoară la Universi...

vezi autor
Ileana Scipione
Ileana Scipione
Traducător

Ileana Scipione a fost, timp de mai multe decenii, jurnalistă la Serviciul Spani...

vezi autor