TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Granița dintre lumi 9786060713524
Granița dintre lumi
Vezi
galerie

Granița dintre lumi

de Manuel Savu

Id: #373212

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

“Granița dintre lumi” de Manuel Savu este un thriller psihologic-spiritual în care personajul principal, Nicole – o tânără savant cu o puternică afinitate pentru lumea spiritului, se trezește fără voia ei în mijlocul unei conspirații mondiale. “Pedepsită de Univers” – cum singură a concluzionat, după ce se plânsese în repetate rânduri de propria-i viață liniștită și aparent banală, ea se confruntă brusc cu servicii secrete, asasini profesioniști, iubiri imposibile și o mare conspirație care îi pune viața în pericol la fiecare pas și care îi forțează limitele psihice aruncând-o într-o nouă paradigmă în raport cu tot ceea ce credea că știa despre lume și despre natura umană văzută din perspectiva lumii sensibile, cu “nevăzutul și neștiutul” – așa cum îl numește unul dintre cei care aveau să-i schimbe iremediabil viața.

Acțiunea cărții urmărește conflictul său interior – atât psihic, cât si cel spiritual, în contextul unei lupte crâncene pentru supraviețuire, trecutul familiei sale care o ajunge nemilos și complet neașteptat din urmă și confruntarea cu iubiri imposibile, descătușate în cele mai halucinante situații. Dilemele personajului sunt dileme existențiale și filozofice comune condiției umane, dar care se nasc, cresc și se sedimentează în situații excepționale, pline de aventură, mister, și erotism.

O narațiune în care extremele se întâlnesc și fuzionează în cupluri: sexual-cerebral, corporal-spiritual, credincios-ateu, mistic-științific, moral-imoral, legitim-ilegitim. O carte în care binele și răul luptă în toate direcțiile, de la natura psihică până la relația conștientă sau inconștientă cu divinitatea, o carte în care în repetate rânduri subtextul devine mai important decât textul…

extinde
 

Detalii produs

Autor: Manuel Savu

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9786060713524

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 308

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras