TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lumina dintre oceane PO-MLS-LUMIDO-17-N-001
Lumina dintre oceane
Vezi
galerie

Lumina dintre oceane

de M. L. Stedman

Id: #247656

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dragostea cere totul
Acum și pe marile ecrane

Devenită bestseller, Lumina dintre oceane a fost desemnată cea mai bună carte a lunii august 2012 de Amazon.com, unanim considerată un debut spectaculos al scriitoarei de origine australiană M.L. Stedman.

După patru ani de coșmar petrecuți pe fronturile Primului Război Mondial, Tom Sherbourne se întoarce în țara natală, Australia, angajindu-se paznic de far pe Ianuș Rock, o insulă aflată la distanță de o jumătate de zi de coastă. Izolați de restul lumii, Tom și frumoasă lui soție, Isabel, încearcă zadarnic să devină părinți. Cînd orice speranța părea pierdută, pe țărm eșuează o barcă ducînd un cadavru și un nou-născut. Încâlcindu-și principiile, Tom și Isabel decid să păstreze copilul, considerindu-l un dar de la Dumnezeu. După doi ani, când se întorc pe continent, descoperă că hotarirea luată le-a schimbat iremediabil destinele.

 
extinde
 

Detalii produs

Autor: M. L. Stedman

Traducător: Anca Gabriela Sîrbu

Data apariției: februarie 2017

Titlu original: The Light between Oceans

ISBN: 978-973-46-6609-6

Copertă: Paperback

Număr pagini: 360

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Polirom

Teme: destin, iubire

 

Opinii editoriale

„Iata un roman în care salvarea unui personaj aduce cu sine pierderea tragică a altuia, deși noi, cititorii, am vrea cu disperare să nu moară nimeni. Lectura romanului Lumina dintre oceane este o experiență halucinantă, dramatică.” 

Monica Ali

„O minunată poveste a iubirii și a pierderii, a dreptății și a râului, a ceea ce oricare dintre noi ar face pentru cel iubit.” 

The Boston Globe

„Descrierile labirintice ale salbaticei coaste a Australiei sînt fascinante, cum fascinantă este și ușurință cu care scriitoarea stăpînește vechile povești ale locului. Pe măsură ce cuplul de la far este atras în împrejurări din ce în ce mai tragice, cele două stranii destine devin cumva apropiate, familiare.” 

The New Yorker
M. L. Stedman
M. L. Stedman
Autor

Scriitoarea M.L. Stedman s-a născut şi a crescut în Australia, iar în prezent lo...

vezi autor