TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sora Perlă. Cele șapte surori (Vol. 4) 978-606-336-662-8
Sora Perlă. Cele șapte surori (Vol. 4)
Vezi
galerie

Sora Perlă. Cele șapte surori (Vol. 4)

de Lucinda Riley

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #318241

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Povestea lui Cece
 

Descriere produs

Sora perlă este al patrulea volum din seria Cele șapte surori, bestseller internațional cu vânzări de milioane de exemplare


CeCe D’Aplièse nu și-a găsit niciodată locul. După moartea tatălui ei adoptiv, Pa Salt, se găsește la o răscruce și trebuie să ia o hotărâre. Și chiar atunci când ea părăsește colegiul de arte frumoase, sora ei iubită, Star, pleacă să-și urmeze iubitul și o lasă singură. Disperată, CeCe fuge din Anglia în căutarea rădăcinilor ei, dar nu are drept indiciu decât poza unei femei care a trăit în Australia în urmă cu o sută de ani. În drum spre Sydney, se oprește în Thailanda unde, pe plaja minunată de la Krabi, îl întâlnește pe singuraticul Ace, care ascunde un secret nebănuit.

 

Kitty McBride, fiica unui pastor din Edinburgh de la începutul secolului XX, are ocazia să viziteze Australia acompaniind-o pe doamna McCrombie. La Adelaide, soarta îi aduce în cale gemenii identici la chip, dar atât de diferiți la fire ai familiei: impetuosul Drummond și ambițiosul Andrew, moștenitorul unei averi dobândite din pescuitul de perle.

 

Când CeCe ajunge în stepa pârjolită a Australiei Centrale, constată că inima ei reacționează la energia locului și la cultura străveche a aborigenilor australieni, iar creativitatea îi înflorește din nou. Cu ajutorul celor pe care îi întâlnește în călătoria ei, eroina începe să creadă că acest continent vast și sălbatic poate deveni casa ei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lucinda Riley

Traducător: Gabriela Ghircoiaș

Data apariției: noiembrie 2020

Titlu original: The Pearl Sister

ISBN: 978-606-336-662-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 60

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire

 

Opinii editoriale

Cercetarea meticuloasă și atenția la detalii îi ajută pe cititorii lui Riley să se cufunde în poveste și să și le imagineze pe CeCe și pe Kitty aievea. Fanii lui Kristin Hannah, Kate Morton și ai altor romane ale lui Riley vor fi încântați de acesta de față.“

Booklist
Descoperă cărțile - bestseller semnate de Lucinda Riley
VIDEO
Lucinda Riley
Lucinda Riley
Autor

Lucinda Riley (16 februarie 1965 - 11 iunie 2021) s-a născut în Irlanda și, după...

vezi autor