TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Îngerul de la Marchmont Hall LI-LUR-NGDLMH-20-N-001
Îngerul de la Marchmont Hall
Vezi
galerie

Îngerul de la Marchmont Hall

de Lucinda Riley

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #314188

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Misterioase secrete de familie, istorii uitate și iubiri frânte alcătuiesc țesătura acestui minunat roman de la autoarea seriei Cele șapte surori.

Au trecut treizeci de ani de când Greta a părăsit Marchmont Hall, un conac grandios ascuns printre dealurile din Monmouthshire. Întorcându-se la frumoasa reședință pentru a sărbători Crăciunul, la invitația vechiului ei prieten David Marchmont, ea constată că nu-și mai amintește ce legătură are cu casa, din cauza unui tragic accident în urma căruia şi-a pierdut memoria. Într-o zi, Greta pleacă la plimbare prin grădina conacului și descoperă din întâmplare un mormânt. Inscripția de pe piatra de căpătâi, aproape ștearsă de trecerea timpului, arată că acolo este îngropat un băiețel.

Descoperirea atinge o coardă în mintea Gretei, care încearcă din răsputeri să-și recupereze amintirile pierdute. Cu ajutorul lui David, ea pune cărămidă peste cărămidă și reface atât povestea proprie, cât și pe cea a fiicei sale, Cheska, victimă a unor circumstanțe pe care nu le putea controla. Și care nu este, cu siguranță, un înger, așa cum pare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lucinda Riley

Traducător: Gabriela Cojocaru

Data apariției: iulie 2020

ISBN: 978-606-336-168-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: secret

 

Opinii editoriale

„Riley a scris un nou roman cu acțiune complicată, o saga de familie care te cucerește și care prezintă atitudinile și relațiile sociale din perioada în care trăiesc personajele. Povestea este scrisă elegant și plină de detalii istorice (...) spre bucuria celor care apreciază atât romanele de dragoste, cât și ficțiunea istorică.“

Library Journal

„Este genul acela de roman care prezintă istoria mai multor generații, o carte pe care n-o poți lăsa din mână. Povestea scrisă de Riley (autoarea seriei Cele șapte surori) va fi pe placul fanilor Barbarei Taylor Bradford.“

Booklist
Lucinda Riley
Lucinda Riley
Autor

Lucinda Riley (16 februarie 1965 - 11 iunie 2021) s-a născut în Irlanda și, după...

vezi autor