TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Love și luck. O călătorie norocoasă prin Irlanda 978-606-8754-68-0
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Love și luck. O călătorie norocoasă prin Irlanda

Jenna Evans Welch
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
De la autoarea romanului de succes, bestseller New York Times, Love & GelatoSă călătoriți prin Irlanda este o experiență unică....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8754-68-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele:

Love și luck. O călătorie norocoasă prin Irlanda
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Love și luck. O călătorie norocoasă prin Irlanda de Jenna Evans Welch apărută la editura Epica
De la autoarea romanului de succes, bestseller New York Times, Love & Gelato

Să călătoriți prin Irlanda este o experiență unică. Fiindcă ai de-a face cu un tărâm fermecat, așteaptă-te să ți se întâmple tot felul de Iucruri neprevăzute și minunate. Trei adolescenți pornesc într-o inedită călătorie prin Irlanda și desoperă, treptat cât de multe lucruri îi leagă și cum se poate vindeca un suflet rănit.
Addie vizitează Irlanda, supranumită insula de Smarald, cu ocazia extravagantei nunți a mătușii sale. Astfel, speră să-și ia gândul de la o decizie neinspirată, în urma căreia s-a ales cu inima frântă. Dar lan, fratele ei preferat, nu vrea să o lase să-și uite greșeala, iar pisălogeală lui duce la certuri între ei doi, altădată nedespărțiți. Când fata descoperă un ghid de călătorie neobișnuit, Irlanda pentru cei cu inima frântă, uită pentru o vreme de zbuciumul ei și de criticile lui lan. Apoi totul ia o întorsătură neașteptată. Fata se trezește că face turul Insulei de Smarald în cea mai mică mașină din lume, împreună cu lan și cu amicul lui, simpaticul Rowan. Pe măsură ce străbat dealuri înverzite și întâlnesc castele parcă desprinse din povești, Addie speră că ghidul ei de călătorie o va ajuta să depășească suferința și să-și recapete încrederea în sine.
Autor: Jenna Evans Welch
Data apariției: iulie 2019
Editura: Epica
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
young adult, dragoste, vacanță, aventură
Opinii editoriale
School Library Journal
„Fanii volumului Love & Gelato se vor delecta cu această poveste despre dragoste, prietenie și festivalul muzical irlandez Electric Picnic. Love & Luck este o achiziție necesară pentru toate rafturile cărților de dragoste destinate adolescenților.”
Kirkus Reviews
„Asezonată cu minunate descrieri ale artei și arhitecturii renascentiste, cartea de față este un pariu câștigat pentru fanii poveștilor de iubire și ai călătoriilor savurate din fotoliu.”
Opinia cititorilor