TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ferma de perle negre TR-LIM-FERDPN-19-N-001
Ferma de perle negre
Vezi
galerie

Ferma de perle negre

de Liza Marklund

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #263913

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Kiona Matavera este o tanără care locuiește pe insula Manihiki din sudul Oceanului Pacifi c și, alături de frații ei, lucrează la ferma de perle negre a familiei. Viața i se schimbă radical cand iahtul unui suedez, Erik Bergman, eșuează pe ţărmul insulei. Kiona și Erik incep o frumoasă poveste de dragoste și totul pare să fi e minunat…

Dar, cand niște străini vin și-l iau pe Erik cu forţa de pe insulă, viaţa Kionei se transformă intr-o lungă și periculoasă căutare a iubitului ei, care va dura ani și o va purta pe patru continente, obligand-o să-și schimbe identitatea de mai multe ori.

Ce s-a intamplat cu Erik? Va reuși Kiona să-l găsească? Ferma de perle negre este o poveste intensă și tulburătoare despre iubire și singurătate, despre bani, violenţă și năzuinţa spre fericire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Liza Marklund

Data apariției: iulie 2019

ISBN: 978-606-40-0668-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 584

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

Ferma de perle negre povestește cu dramatism intalnirea Kionei cu o lume care ii este complet străină, romanul atingandu-și punctul culminant cand iși fac apariţia criminalii și poliţiștii. Liza Marklund este o excelentă autoare de thrillere. 

BORASTIDNING

Noul roman al Lizei Marklund este o aventură palpitantă care te poartă in jurul lumii, deschizandu-ţi ochii asupra unora dintre nedreptăţile pricinuite de economia globală.

NORRLANDSKA SOCIAL DEMOKRATEN

Thriller și, in același timp, poveste de dragoste, Ferma de perle negre este plină de legende, dialoguri fi losofi ce și meditații despre natura umană. O lectură captivantă, care te va pune pe ganduri.

VERDENSGANG
Liza Marklund
Liza Marklund
Autor

Născută pe 9 septembrie 1962 în Suedia, Liza Marklund este jurnalistă și autoare...

vezi autor