TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aleasa (Vol. 3) LE-LIB-CNVALC-13-N-001
Aleasa (Vol. 3)
Vezi
galerie

Aleasa (Vol. 3)

de Liz Braswell

Titlu apărut în colecția Fantasy Leda la Leda

Id: #216965

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Când ai șaisprezece ani poți schimba lumea...

Într-adevăr, poţi schimba lumea, mai ales atunci când te trezeşti că îţi cresc gheare, vezi perfect pe întuneric, devii tot mai agilă şi... ai nouă vieţi! Înţelegând tot mai bine ce i se întâmplă, Chloe King realizează că va trebui să renunţe la viaţa tihnită de până acum şi să-şi ia în serios rolul pe care i-l rezervă destinul. Dacă la început poveştile despre rasa mitică din care face parte şi răzbunările sângeroase dintre poporul Mai şi Ordinul A Zecea Lamă nu o afectează, iată că vine clipa în care trebuie să-şi urmeze soarta.

Când îşi găseşte cel mai drag prieten zbătându-se între viaţă şi moarte pe o alee lăturalnică, Chloe îşi dă seama că perioada răzbunărilor şi a vărsării de sânge nu s-a terminat. Şi că, de fapt, nu se va termina niciodată. Între cele două tabere rivalitatea va fi veşnică. Dacă însă Chloe îşi va accepta destinul… şi va prelua controlul, lucrurile se pot schimba radical.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Liz Braswell

Traducător: Adrian Deliu

Data apariției: februarie 2013

Titlu original: The Nine Lives of Chloe King: The Chosen

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Leda

Teme: destin, prietenie, răzbunare

 

Opinii editoriale

"Chloe nu apare ca un super-erou fără cusur – ea este o adolescentă obişnuită, care se trezeşte deodată cu nişte puteri supranaturale şi cu povara moştenirii unei rase mitice. Dar este o persoană puternică, bună, care se mobilizează pentru a răspunde provocărilor vieţii... [...]  Pentru mine, Chloe este un simbol al libertăţii: libertatea de mişcare, de a merge oriunde doreşti.” 

Liz Braswell
Liz Braswell
Liz Braswell
Autor

Elizabeth J. Braswell este o autoare americană de urban fantasy. S-a născut la B...

vezi autor