TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lolita32 CD-LIT-LOLITA-16-N-001
Lolita32
Vezi
galerie

Lolita32

de Livia Ştefan

Titlu apărut în colecția Plantații la Casa de editură Max Blecher

Id: #244562

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lolita32 este o carte cu multă acțiune, ciudat pentru o carte de poezie, dar firesc, dacă te gândești că e scrisă de Livia Ștefan - fata cu revolverul, cu aparatul foto și cu Salvați Roșia Montană tatuat deasupra inimii. Versurile sunt ca niște rafale de Kalașnikov, cu un ritm alert, însă armonios. Trebuie doar să deschideți cartea. Și o veți citi până la capăt, de parcă ați fugi.”

Alexandru Vakulovski



Alte titluri pentru LiviaŞtefan (autor):
Rezist! Poezia (2017) ,
Thanato Hotel (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Livia Ştefan

Data apariției: mai 2016

ISBN: 978-606-8577-28-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 68

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Casa de editură Max Blecher

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Livia Ștefan era cunoscută până mai ieri ca fata cu revolverul, după numele volumului ei de debut. De astăzi însă, i s-ar potrivi fata cu injecția de luciditate. Și aceasta deoarece noul ei volum de v......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Cartea nepotrivirilor s-ar putea numi Lolita32, pentru că dintr-un dezacord de durată cu exteriorul & din mici stratageme de anduranţă prinde suflu poezia Liviei Ștefan. Aici, brutalităţile, îngemănate, desigur, cu fragilităţile sunt indicii strident marcate pentru cea mai subtilă dintre violenţe: nimicul și teritoriile lui cotidiene. Din ele, Livia Ștefan strânge poezie concentrată și aspră, persistentă ca zgomotul alb dintr-o intersecţie, la ore de vârf. Și face asta pentru a ajunge la momentele rare, în care se face brusc liniște. Acolo ar trebui să ne ducă pe toţi un poem. Livia Ștefan cunoaște locurile.”

Alina Purcaru