TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ultima doamnă Parrish LE-LIC-ULTIDP-20-N-001
Ultima doamnă Parrish
Vezi
galerie

Ultima doamnă Parrish

de Liv Constantine

Titlu apărut în colecția Leda Bazaar la Leda

Id: #308585

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Amber Patterson s-a săturat până peste cap de propria soartă. S-a săturat să fie un nimeni: o femeie banală, greu de remarcat, care nu iese cu nimic în evidență. Merită mai mult – o viață călăuzită de bani și putere, întruchipată de zeița blondă, cu ochi albaștri, Daphne Parrish, care nici măcar nu apreciază ce are.

Pentru toată lumea din orășelul rezidențial Bishops Harbor, din Connecticut, Daphne – președinta unei asociații filantropice – și soțul ei Jackson – mogul al afacerilor imobiliare – formează un cuplu desprins din basme.

Invidia o macină pe Amber. Însă tânăra pune la cale un plan perfid. Se folosește de compasiunea de care dă dovadă întotdeauna Daphne, pentru a se insinua în familia Parrish. În scurt timp, îi devine cea mai intimă prietenă, călătoresc împreună în Europa și se apropie tot mai mult de Jackson. Doar că trecutul ei întunecat ascunde un secret care îi poate distruge tot ce a clădit.

Plin de răsturnări de situație șocante, care conduc spre un final spectaculos, volumul Ultima doamnă Parrish este un thriller savuros, scris cu talent seducător.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Liv Constantine

Traducător: Roxana Olteanu

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-793-727-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

 

Opinii editoriale

„Invidie, trădare și jocuri de putere...Ultima doamnă Parrish este o minunată lectură de evadare din cotidian! În plus, oferă și un final neașteptat!”

Reese Witherspoon
Liv Constantine
Liv Constantine
Autor

Liv Constantine este pseudonimul surorilor Lynne Constantine și Valerie Constant...

vezi autor