TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Scriitori și îndrăgostiți TR-LIK-SCRIIN-21-N-001
Scriitori și îndrăgostiți
Vezi
galerie

Scriitori și îndrăgostiți

de Lily King

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #371547

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lily King își uimește cititorii cu un roman devenit bestseller New York Times încă de la apariție: portretul memorabil al unei artiste la tinerețe.

 

Luată pe neașteptate de moartea subită a mamei sale și devastată în urma unei recente povești de dragoste, Casey Peabody a ajuns în Massachusetts în vara lui 1997 fără să aibă niciun plan. Un fost copil-minune la golf, acum lucrează într-un restaurant din Harvard Square și stă cu chirie într-o cămăruță igrasioasă, în care scrie la romanul început în urmă cu șase ani.

La 31 de ani, Casey încă se agață de ceva la care toți vechii săi prieteni au renunțat: hotărârea de a duce o viață creativă. Când se îndrăgostește de doi bărbați în același timp, lumea ei se fisurează și mai mult.

Strădania lui Casey de a-și împlini ambițiile literare și de a găsi un echilibru între viață și artă este greu pusă la încercare, împingând-o aproape până în pragul dezastrului.

 

Un roman uluitor, care explorează trecerea totodată înfricoșătoare și plină de exuberanță de la o anumită etapă din viața cuiva la începutul alteia.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lily King

Traducător: Laura Karsch

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 978-606-40-0988-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: destin, iubire, pasiune

 

Opinii editoriale

Fantastic!

Emma Watson

Scriitori și îndrăgostiți are o forță a emoției de neegalat.

New York Times Books Review

Casey nu e prezentată ca o femeie sfâșiată între arhetipurile creativității masculine, ci ca o femeie fidelă propriului proces de creație, avându-se pe sine drept subiect de meditație.

Los Angeles Times

Scriitori și îndrăgostiți este o carte despre pasiune, dorință, durere, hotărâre și voința de a-ți găsi propriul drum. De asemenea, vorbește despre iubirea mistuitoare, familie și succes, totul fiind impregnat cu emoție, analiză psihologică profundă și observații subtile asupra vieții.

NPR

Un roman periculos de romantic îndeajuns de îndrăzneț pentru a imagina posibilitatea fericirii nemărginite.

The Washington Post
Lily King
Lily King
Autor

Lily King a crescut în Massachusetts, a obținut o diplomă în literatură engleză...

vezi autor